Петима души са загинали, след като хеликоптер катастрофира край град

...
Петима души са загинали, след като хеликоптер катастрофира край град
Коментари Харесай

Петима загинаха с хеликоптер в Калифорния, баскетболната звезда Коби Брайънт е сред тях

Петима души са починали, откакто хеликоптер катастрофира край град Калабасас в окръг Лос Анджелис, Калифорния, заяви регионалната шерифска работа.
Бившата звезда в НБА Коби Брайънт е умрял, откакто хеликоптерът, с който пътувал е аварирал в Калабасас, Калифорния, оповестява TMZ, представени от бТВ.

" Смъртта на петимата, пътували в хеликоптера е доказана. Няма оживели от злополуката край Калабасас ", съобщи шерифът на окръг Лос Анджелис в Туитър.
На местопроизшествието работят пожарникари. Води се следствие.

41-годишният някогашен баскетболист на " ЛА Лейкърс " е пътувал с още четирима души в частен хеликоптер, когато летателният уред е изгубил височина, разрушил се е и се е запалил. Няма оживели.

На място са били изпратени няколко пожарни автомобила. Органите на реда оповестяват, че в региона видимостта е била доста ниска и изискванията не са били несъответствуващи за хвърчене с хеликоптер. Причината за злополуката се проверява.

TMZ прибавя, че на борда не е била брачната половинка на Коби Брайънт - Ванеса. Брайънт стартира да употребява частен хеликоптер в последните си години като състезател на " езерняците ", с цел да се придвижва по-лесно за мачовете на отбора си.

Брайънт прекара цялата си кариера в " ЛА Лейкърс ", като завоюва пет пъти купата и 18 пъти попадна в Мача на звездите, преди да се откаже от дейния спорт през 2016 година Той бе първият гард в историята на НБА с 20 сезона в Лигата на извънземните.

Five people confirmed deceased, no survivors in #Calabasas helicopter crash. #LASD#Malibu deputies remain with #LA County Fire personnel. Investigation ongoing.

Avoid the area until further notice.
— LA County Sheriffs (@LASDHQ) January 26, 2020
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР