Петима души са загинали при катастрофи в страната през изминалото

...
Петима души са загинали при катастрофи в страната през изминалото
Коментари Харесай

Ад на пътя! Петима загинали при катастрофи през последното денонощие


Петима души са починали при произшествия в страната през миналото денонощие. Станали са 23 катастрофи, при които са починали петима души, а 26 са ранени, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. За София са регистрирани 55 леки катастрофи и една тежка злополука. Един човек е ранен.

От началото на месеца в цялата страна са станали 380 произшествия с 36 починали и 458 ранени, а от началото на година - 4 140 катастрофи с 356 починали и 5 244 ранени.

От пресцентъра на ОДМВР-Варна осведомиха, че през вчерашния ден в 19:22 ч. на Автомагистрала "Хемус ", в региона на кв. "Повеляново " край Девня, е зародила злополука с мотоциклетист. Полицията е открила, че в резултат на несъобразена скорост мотоциклетист с "Ямаха R6 " е излязъл вдясно отвън платното за придвижване, където е паднал. 29-годишния лидер е умрял на място.

При различен случай 33-годишен мотоциклетист е аварирал на варненския бул. "8-ми крайморски полк ", в региона на нов хипермаркет по пътя за Виница. Той е умрял в болничното заведение.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР