Петима души са загинали при катастрофа на военен хеликоптер, който

...
Петима души са загинали при катастрофа на военен хеликоптер, който
Коментари Харесай

Петима загинали при катастрофа на военен хеликоптер в Кот д`Ивоар

Петима души са починали при злополука на боен хеликоптер, който е аварирал по време на разследваща задача наоколо до границата с Буркина Фасо, оповестява „ Ройтерс “, базирайки се на информация от министерството на защитата на африканската страна.

По непотвърдена информация, появила се в български медии, измежду починалите има и трима българи, някогашни военни, които са работили като инструктори за използването на въпросния хеликоптер Ми-24.

на борда на машината е имало трима българи на борда са някогашни военни от армията ни, които евентуално работят за компанията покупател като инструктори за прилагане на машината от африканските военни.

Засега Министерство на външните работи не е удостоверило информацията за починали наши сънародници в африканската страна.

От военното министерство на Кот д‘Ивоар оповестяват, че се организира следствие на аргументите за злополуката, а „ Ройтерс “ отбелязва, че този регион е станал източник на неустойчивост през последната година след няколко офанзиви на джихадисти, свързани с Ал Кайда.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР