Петима души са загинали и шестима са пострадали след стрелба

...
Петима души са загинали и шестима са пострадали след стрелба
Коментари Харесай

Петима са убити при стрелба в щата Кентъки

Петима души са починали и шестима са потърпевши след пукотевица в Луисвил, в американския щат Кентъки, съобщи " Ройтерс ", като се базира на градското полицейско ръководство.

Малко след потвърждаване на нападението, полицията заяви, че стрелецът е мъртъв, без да даде повече детайлности. Не е известно дали нападателят е един от петимата оповестени починали.

" За момента още не знаем точните условия за гибелта му ", съобщи Пол Хъмфри от полицейското ръководство. Полицията сподели, че се е отзовала на случая минути след сигнала за нападател към 8:30 часа локално време в центъра на града, покрай " Олд нешънъл банк " (Old National Bank) и бейзболния стадион " Слъгър фийлд ".

ФБР също съобщи, че негови чиновници са се отзовали на мястото.

" Бях навръх мястото и първото нещо, което видях, бе мъж от другата страна на кръстовището, който лежеше на входа на хотел ", сподели свидетел пред Дабълю Ди Ар Би, локален клон на телевизия " Фокс ".

 Млада жена умъртви 6 души в учебно заведение в Тенеси, половината са деца Млада жена умъртви 6 души в учебно заведение в Тенеси, половината са деца

Губернаторът на Кентъки Анди Бишър сподели, че е на път към града с 625 000 души население, с цел да се запознае със случая в детайлности.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР