Петима души са задържани в Плевенско и са привлечени като

...
Петима души са задържани в Плевенско и са привлечени като
Коментари Харесай

Задържаха петима в Плевенско за производство на наркотици

Петима души са арестувани в Плевенско и са привлечени като обвинени за произвеждане на опиати, заяви през днешния ден Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Плевен.

Специализираната интервенция е извършена през вчерашния ден на територията на село Дебово, община Никопол. Участвали са чиновници от полицейски ръководства от Никопол, Левски, Белене, Гулянци, екипи на "Специализирани полицейски сили " при ОДМВР - Плевен, проверяващи служители на реда.

Оранжерия за канабис откриха при полицейска интервенция в село Зеленик

Мъж на 44 години е арестуван в миг, когато поливал растения от рода на конопа. В различен парцел са арестувани още четирима /на възраст 63, 61, 30 и 51 години/. Там е открита е и система за произвеждане на синтетични опиати. До парцела е открит терен - към 200 кв. метра, върху който са открити 225 растения от рода на конопа, за които са полагани грижи - прекопаване и поливане. За да не се виждат, теренът с тях е обкръжен с пояс царевични насаждения. На различен адрес са открити сред редове с царевица още 133 растения от същия тип. При полеви нарко-тестове откритите насаждения са реагирали на канабис.

На петимата е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража " за период до 72 часа.

Разследването продължава под управлението на прокуратурата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР