Петима души са задържани след преследване от полицията заради взривен

...
Петима души са задържани след преследване от полицията заради взривен
Коментари Харесай

След гонка задържаха петима души, взривили банкомат в София снощи

Петима души са арестувани след гонене от полицията поради взривен банкомат през миналата нощ в София. Сред задържаните има познати на полицията известни автокрадци, оповестява БНР.

Операцията на Министерство на вътрешните работи е почнала през миналата нощ, когато бандата е взривила банкомат на бул. " Рожен " 36 в София, в квартал Илиянци.

Полицията е причакала причинителите, които са се пробвали да избягат. След гонене по улиците на София петимата мъже са се пробвали да поемат в посока Ихтиман и Елин Пелин. След гонене с екипи на Столична дирекция на вътрешните работи и отряда „ Кобра “ те са задържани в град Ихтиман. Сред арестуваните има известни в престъпните среди имена у нас. В предишното те са били свързани с автокражби. За момента не е ясна точната взета сума от петимата мъже. По информация на " Хоризонт " в устройството не е имало доста пари.

Разследването по случая продължава. Ще се прецизира дали арестуваните имат общо с различен взривен банкомат в София преди по-малко от месец
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР