Петима души са задържани при полицейски акции срещу наркоразпространението в

...
Петима души са задържани при полицейски акции срещу наркоразпространението в
Коментари Харесай

Арестуваха петима за наркотици в Софийско, сред тях и ученичка

Петима души са арестувани при полицейски акции против наркоразпространението в Софийска област, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
Непълнолетна госпожица и двама мъже, на 22 и на 29 години, са арестувани в ареста на районно управление (на МВР) - Костинброд. При осъществено претършуване и изземване на адреса на 29-годишния криминалистите разкрили и иззели 21 пакетчета и два буркана със суха тревиста маса, реагираща на канабис, 12 пакетчета с бяло прахообразно вещество, реагиращо на амфетамин, и две електронни везни.
При полицейска интервенция, извършена на идващия ден от криминалисти от РУ-Самоков, в гаражна клетка на адрес в града, са открити и конфискувани 30 окачени за сушене растения от типа на конопа с височина сред 1 и 2 метра, реагиращи при осъществения полеви наркотест на канабис. 40-годишният престъпно проявен и осъждан жител на адреса е арестуван за период до 24 часа. Различни по тип наркотични субстанции са открити и конфискувани и от свогенските служители на реда на 19 септември.
Около 22.10 часа, виждайки полицейски чиновници, мъж изхвърлил на тротоара синьо найлоново топче. При огледа е открито, че веществото в топчето е с тегло към 3 грама и реагира на канабис. При последвалото претършуване на жилището на 26-годишния престъпно проявен свогенец, са открити и конфискувани към 20 грама суха зелена растителна маса /канабис/, плик с към 20 грама бяло вещество и още две бучки жълто вещество /амфетамин/ и електронна везна.
Мъжът е арестуван за период до 24 часа. По случаите са формирано досъдебни производства, следствието по които продължава под наблюдението на съответните районни прокуратури.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР