Петима души са пострадали при катастрофа в района на село

...
Петима души са пострадали при катастрофа в района на село
Коментари Харесай

Катастрофа край Смолян: Петима души са ранени

Петима души са потърпевши при злополука в региона на село Търън. Това оповестиха от ОДМВР – Смолян.
Сигналът за случая е подаден на 20 март 2019 година към 14.15 часа. На път II-86 при км 116+200 в региона на с. Търън лек автомобил „ Ауди А-4 “ със смолянска регистрация, ръководен от А. З. на 23 години от с. Митовска, общ. Мадан позволява ПТП, при което са ранени петима участници в придвижването.
А. З. подхваща изпреварване на лек автомобил, при което навлиза в лентата за насрещно придвижване и се сблъсква с правомерно движещият се отсреща различен лек автомобил „ Ауди А-4 “ със смолянска регистрация, ръководен от 18-годишната М.Р. от с. Елховец, общ. Рудозем.
В резултат на злополуката леко ранени са управлявалият изпреварващия автомобил А. З., и спътниците му – 20-годишен мъж и 41-годишна жена, както и управлявалата правомерно движещия се автомобил и пътуващия в автомобила ѝ 22-годишен мъж. Всички потърпевши са с леки пострадвания, изразяващи се в охлузни рани и натъртвания.
На всички тях е осъществен медицински обзор и е назначено домашно лекуване. Произшествието е посетено от екип на „ Пътна полиция “ и е взето отношение по закона за придвижване по пътищата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР