Петима души от едно семейство са били убити при арменски

...
Петима души от едно семейство са били убити при арменски
Коментари Харесай

Арменската армия е убила 5-членно семейство

Петима души от едно семейство са били убити при арменски обстрел в ескалиралото през вчерашния ден напрежение сред двете страни, оповестиха от Посолството на Азербайджан в България, цитирайки информация в организация АПА.

„ На 27 септември военно-политическото управление на агресора Армения продължи своите провокационни дейности в нарушаване на отговорностите си по Женевските конвенции, като стреля с тежко оръжие по цивилното население на Азербайджан, в това число извършвайки разнообразни закононарушения против цивилни “, уточни офисът на основния прокурор на Република Азербайджан пред АПА.

Изразяваме нашата дълбока тъга, че Гурбанов Елбрус Иса оглу, гражданин на село Гашалти, област Нафталан, както и четирима от членовете на фамилията му, са убити вследствие на артилерийски огън от арменските въоръжени сили против цивилното население на Азербайджан. Започнато е наказателното произвеждане от основния прокурор в област Горанбой в сходство с Наказателния кодекс на Република Азербайджан. В ход са нужните следствено-оперативни ограничения по въпроса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР