Петима души бяха леко ранени, след като една от две

...
Петима души бяха леко ранени, след като една от две
Коментари Харесай

Сирийска ракета удари Турция

Петима души бяха леко ранени, откакто една от две ракети, за които се счита, че са били изстреляни от Сирия, падна върху къща в турски пограничен град нощес, съобщи Ройтерс, базирайки се на локалната окръжна администрация, написа " БулНюз ".

``
реклама
Засега не е известно какъв е точният генезис на ракетите и кой ги е изстрелял. Петимата ранени са били откарани в болница и получават лекуване, съобщи валийството в Шанлъурфа. В региона на град Джейлянпънар в южната част на окръга са взети засилени ограничения за сигурност. По случая се води следствие, разгласи още окръжната администрация.
Сирийските демократични сили в Сирия, подкрепяни от Съединени американски щати и доминирани от кюрдската милиция Сили за отбрана на народа (СЗН), управляват огромна част от Северна и Източна Сирия.
Турция счита СЗН за терористична организация и отклонение на Кюрдската работническа партия (ПКК), която води въоръжена битка против турската страна от 80-те години на 20 век.
Анкара извърши две военни интервенции в Сирия против СЗН и работи с Вашингтон по основаване на буферна зона край границата ѝ, която съгласно турската страна би трябвало да бъде прочистена от бойците на СЗН.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Уйо (преди 1 минута) Рейтинг: 32593 | Одобрение: 6863 Не се знае какви са ракетите е и кой ги е изстрелял, само че Петела откакто хвърлиха фасул рекоха "Сирийски ". Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР