Петима членове на опасна банда автокрадци, действали в Московска област,

...
Петима членове на опасна банда автокрадци, действали в Московска област,
Коментари Харесай

Банда убийци от Русия получи между 20 години изправителен лагер и доживотни присъди

Петима членове на рискова тайфа автокрадци, работили в Московска област, които са упрекнати и за 17 убийства, бяха наказани в Русия на санкции от 20 години трудово-изправителен лагер до доживотни присъди, предадоха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Всички членове на бандата са от Централна Азия. Нощем те принуждавли коли на пътя да спрат, като спукат гумите им, след което убивали водача и плячкосвали колата, заяви съветският Следствен комитет. Московският регионален съд осъди четирима от обвинените на пожизнен затвор, а петия - на 20 години трудово-изправителен лагер.

Бандата е кръстена "ГТА " по името на играта "Гранд Тефт Ауто ", в която играчите би трябвало да убиват и мамят, с цел да завоюват. Тя е работила в интервала 2012-2014 година и е крадяла всевъзможни скъпи предмети, в това число рокли и бижута на жертвите. Водачът на бандата Ибайдуло Субханов бе убит, откакто откри огън по служителите на реда, които се опитваха да го задържат.

Бяха задържани общо девет членове на бандата, само че четирима от тях бяха убити при престрелка с полицията при опит да избягат по време на процеса, откакто откраднаха оръжието на конвоиращите ги служители на реда и раниха един от тях. Трма бяха убити на място, а четвърти издъхна от раните си в болница.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР