Петима членове на кабинета ще вземат участие в днешния парламентарен

...
Петима членове на кабинета ще вземат участие в днешния парламентарен
Коментари Харесай

Безопасността по пътищата и облагането на хазарта обсъждат на днешния парламентарен контрол

Петима членове на кабинета ще вземат присъединяване в днешния парламентарен надзор.

Първи на депутатски въпрос ще дава отговор вицепремиерът Томислав Дончев - за сигурността на пътищата в подтекста на работата на организация „ Безопасност на придвижването по пътищата “.

След него финансовият министър Владислав Горанов ще взе участие в разисквания с депутатите за „ нова идея за облагане на хазартните игри “, заявена от него през месец март 2016 година

Укрепването на свлачището на държавния път Смолян – Мадан и нуждата от създаване от кръгово кръстовище на един от изходите на Русе. С това са свързани депутатски въпроси, адресирани до министъра на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова.

Злоупотребите с заявените площи за произвеждане на зеленчуци в хасковска област. За това информация ще даде з емеделският министър Десислава Танева.

Последен на въпроси ще дава отговор министърът на младежка и спорта Красен Кралев , който ще даде информация за осъществена инспекция на активността на шефа на държавното спортно учебно заведение „ Ген. Владимир Стойчев “ в София и битката с допинга при провеждането на държавна политика в региона на младежта и спорта. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР