Петима членове на кабинета ще участват в петъчния парламентарен контрол,

...
Петима членове на кабинета ще участват в петъчния парламентарен контрол,
Коментари Харесай

Вицепремиер и четирима министри на парламентарен контрол

Петима членове на кабинета ще вземат участие в петъчния парламентарен надзор, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Първа на ще се качи вицепремиерът по правосъдната промяна и министър на външните работи Екатерина Захариева, която ще би трябвало да даде информация на депутатите за позицията на България по израелско-палестинския спор, както и за функционалностите и работата на нейния заместител Георг Георгиев като координатор на битката с антисемитизма и езика на омразата.
 Половината кабинет на парламентарен надзор Половината кабинет на парламентарен надзор
Вицепремиер и 11 министри от държавното управление ще вземат присъединяване в петъчния парламентарен надзор. Първа на трибуната ще се качи Марияна...
Веднага след нея дава отговор министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева. Та ще внесе изясненост за последствията от подхванатите от държавното управление ограничения за справяне с хипотетичното съществуване на чума по дребните преживни животни в България, както и за шестото изменение на Програмата за развиване на селските региони (2014-2020 г.).
при прекосяването към електронно образование – на този въпрос ще дава отговор министърът на образованието Красимир Вълчев.
Най-много въпроси има към министъра на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов. Те са свързани с активността на Центъра за асистирана репродукция, режима в образователните заведения за образователната 2020-2021 година, доизграждането на новия болничен комплекс на Многопрофилна болница за интензивно лекуване " Свети Пантелеймон " в Ямбол, както и PCR проби за COVID-19 в страната за последните три месеца.
Изпълнението на признатия през 2018 година Закон за физическото образование и спорта и финансовото положение на държавно дружество „ Български състезателен тотализатор “ – на тези питания, финален на парламентарната естрада, ще отговоря спортният министър Красен Кралев.
 Отговарят ли министрите на писмените въпроси от парламентарен надзор? Отговарят ли министрите на писмените въпроси от парламентарен надзор?
Да се върне парламентарният надзор в петък, предложиха от Българска социалистическа партия на днешното изключително съвещание на Народното събрание. Левицата предло...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР