Пети поред паркинг изграждат в Самоков за последните три години

...
Пети поред паркинг изграждат в Самоков за последните три години
Коментари Харесай

Пети паркинг за три години правят в Самоков

Пети подред паркинг построяват в Самоков за последните три години с ново осветяване. През 2019-та особено за задачата бяха обособени пространства при блоковете с номера 23 и 8. Преди година са построени паркинги при блоковете с номера 40 и 33. До края на строителния сезон ще се направи при блок 35, като е планувано и  благоустрояване на цялото пространство, оповестяват от локалната администрация.  

Припомняме, че при започване на август месец общината завърши поръчка за 2 млн. лева без Данък добавена стойност за главен ремонт на общинска пътна мрежа и улици, създаване на тротоари, паркинг и велоалеи. За реализатор по петте обособени позиции бе определена локалната компания „ Бекастрой “ ЕАД.
 Експерти разискаха Плана за интегрирано развиване на Самоков Експерти разискаха Плана за интегрирано развиване на Самоков
В Самоков се организираха поредност от срещи с специалисти от разнообразни сфери за разискване на главните целите на Плана за интегрирано ра...



" Вчера кметът Владимир Георгиев, шефът на дирекция ТСУ Красимира Костадинова посетиха терена, предопределен за паркинг. Те разискаха с изпълнителя всички елементи по строителството. Уточнени бяха входно-изходните пространства на паркинга, позиционирането на паркоместата, зоните за отдих и детския ъгъл. Обсъдено бе отводняването, оформянето на околоблоковото пространство, както и осветлението ", оповестиха от локалната администрация.



От там прецизираха, че притежателите на гаражи от северната страна ще получат наставления за преместването им до улицата, а общината ще им спомага, с цел да се освободи входното пространство на паркинга. От тази страна ще бъде завършен и методът към велоалеята около река Искър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР