Пети ден промишлената зона на Велинград е без питейна вода.

...
Пети ден промишлената зона на Велинград е без питейна вода.
Коментари Харесай

Пети ден промишлената зона на Велинград е без вода

Пети ден промишлената зона на Велинград е без питейна вода. Проблемът е разследване на ремонт на околовръстното шосе, оповестява БНР.

Според жителите на промишлената зона сега се правят изкопни действия на място с значима инфраструктура като индустриален тръбопровод и основна станция на електроразпределителното сдружение.

Защо и след 30 години хиляди българи по вода вървят, само че жадни стоят

Проблемът се е появил, откакто строителството стигнало до остарял мост, който нямало да издържи на изкопните действия. Затова служащите почнали да разкопават успоредната на него улица. Без питейна вода са всички предприятия в промишлената зона, в това число и индустриалните цехове за храни:

"Отводнителната канализация, която я заустиха в реката, това е бомба със закъснител. Когато желаех плана, с който строят, от компанията, която строи, вложителят ми отговори да се обърна към кмета. Когато го желаех от кмета, ми отговори да попитам компанията, само че сега има ров - 6 м дълбочина, необезопасен, като един от техниците ми сподели да спра, тъй като ще пристигна огромният началник от Благоевград и ще ми затвори устата " - сподели Надежда Ключкова, притежател на компания.

От община Велинград се ангажираха да излязат с публично мнение след изясняване на казуса.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР