Петер Копиец, изпълнителен директор на Загорка АД [Загорка] Господин Копиец,

...
Петер Копиец, изпълнителен директор на Загорка АД [Загорка] Господин Копиец,
Коментари Харесай

Петер Копиец: Хората са в сърцето на нашата компания

Петер Копиец, изпълнителен шеф на " Загорка " АД

[Загорка] Господин Копиец, кои са главните акценти в работата ви като изпълнителен шеф на " Загорка " АД?

Идвайки от различен пазар, който е Германия, напълно естествено желаех да отделя време, с цел да опозная българския пазар, хората и културата. Имах чудесно встъпление от моя екип, тъй че фокусът и напъните ми бяха ориентирани към стартирането на няколко нови плана за компанията – представянето на " Загорка IPA " и нашето Zero Zone портфолио. Друга значима сфера, в която се концентрирах, е екипът на компанията, защото хората са в сърцето на нашата организация.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Кои са новите артикули в портфолиото на компанията?

Zero Zone е един от плановете, посредством които представихме обединено нашето безалкохолно портфолио. Използвайки дългогодишния пивоварен опит на " Загорка " и нашата компания майка Heineken, ние създадохме гама безалкохолни питиета, която има за цел да даде на потребителите по-добър избор, когато става въпрос за виновна и умерена консумация. Новата платформа уголемява мотивите и моментите, в които да се любуваме на обичаната бирена напитка: по време на обяд, след подготовка или вечер, когато ни следва да караме. Инвестираме доста старания в развиването и популяризирането на нашето безалкохолно портфолио - за всички наши потребители, които биха желали да се насладят на бирата без никакви скрупули. Zero Zone е мултибранд акция и включва марките Heineken® 0.0, както и нашите местни марки " Загорка 0.0% " и " Ариана Радлер 0.0% ". Засега, портфолиото ни от Zero Zone питиета се приема доста добре.

Друго ново попълнение в нашето портфолио тази година е " Загорка IPA ".

Ние бяхме първите измежду огромните пивовари в България, които предложихме стила Indian Pale Ale с местна марка. Направихме нашата " Загорка IPA ", следвайки обичайната английска рецепта, само че употребявайки 100% български съставки и я произвеждаме тук, в нашата пивоварна в Стара Загора.

Постигнахте ли упования интерес във връзка с безалкохолни питиета, които пуснахте на пазара?

Да, движим се съгласно нашите проекти и упования. Zero Zone стана част от доста събития, като насърчи виновната консумация, някои от тях бяха акцията " Най-добър млад водач на България " дружно със Съюза на българските автомобилисти, Dacia Picnic Club и други По време на Beerфестът в Стара Загора с изключение на позиционирането на Zero Zone предоставихме и безвъзмездна автобусна линия като част от нашата акция " Когато шофираш, в никакъв случай не пий алкохол ". Имахме и доста други интензивности, показващи, че 0.0% алкохолни артикули дават освен виновен избор, само че и опция да се насладим на обичаната напитка при разнообразни мотиви.

Кои ще бъдат водещите планове, които ще реализирате до края на тази и през идната година?

Основните ни водещи планове са свързани със тактиката ни за стабилно развиване в дълготраен проект и това са трите P-та (от британски език: People, Planet, Prosperity), или хора, планета и разцвет и те не могат да бъдат краткосрочни, защото няма да бъдат устойчиви.

Хората - това са нашите потребители, сътрудници и чиновници, които са в основата на нашия бизнес и компания. Ние продължаваме да предоставяме постоянно най-висококачествените артикули и да се застъпваме за виновната консумация.

Като най-зелената компания в бранша в нашия отчет за стабилно развиване обобщихме напредъка си по реализиране на задачите ни за дейно потребление на водата с дълготрайната стратегия " Всяка капка " и намаляването на въглеродните излъчвания също с дълготрайна стратегия " Drop the C ". Като виновен корпоративен жител влагаме в общностите - управляваме обществени и екологични планове и способстваме за развиването на стопанската система.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР