Петел следи какво се случва след убийството в столицата.Убийството на

...
Петел следи какво се случва след убийството в столицата.Убийството на
Коментари Харесай

Кумът на убития на Женския пазар: Той се страхуваше за семейството си

" Петел " следи какво се случва след убийството в столицата.

Убийството на Женския пазар в София, което е поради спор за врата, е посягане над цяло семейство. Подавани са голям брой тъжби, а жертвата се е страхувала за сигурността на фамилията си. Това съобщи в студиото на „ На Фокус ” Росен Цанов, който е кум на убития Иво Андреев и брачната половинка му Надя.

Припомняме, че бащата на три деца беше погубен след омраза със комшия. Иво Андреев е убит, по непотвърдена информация пред очите на брачната половинка си. Издъхва на път за болничното заведение. Инцидентът става наоколо до Женския пазар. За причинителя се знае, като се изключи че е комшия, че е някогашен боен, имал е нелегално оръжие, което захвърля на метри от кооперацията, в която живее. То обаче е намерено.

„ Живея в чужбина, само че се прибрах по този печален мотив. Връщам се постоянно в страната и постоянно отсядам при Иво и Надя, само че в този момент беше изключително. Последно се видяхме с Иво и фамилията му юли и август, през лятото ”, сподели Росен Цанов.  

По думите му фамилията понася тежко случилото се. „ Тепърва следва да се взема решение какво да се прави със собствеността в кооперацията. Съпругата му търси варианти по какъв начин да продължи живота си отсега нататък. Почти невероятно е да се остане на това място. Това е мъчно да си го показа даже непряк човек като алтернатива ”, уточни той. И добави: „ Това не е просто ликвидиране. Това е посягане над цяло семейство ”.

Той описа и детайлности за разногласието, зародил поради врата в кооперацията. „ Цялото заседание на блока е било според тази врата да бъде поправена. В случая е било взето решение вратата да бъде заменена с нова ”, безапелационен е той, написа novini.bg.

Убитият е имал спор със съседа си от най-малко 7 до 10 години, като обстановката е ескалирала последователно. „ Убиецът през лятото на 2021 година е ритнал бременната брачна половинка на жертвата. Надя и Иво подадоха публична тъжба. Но кварталният служител на реда е споделил „ Вземете си електрошок ”. Това го е споделил а равнище като решение на казуса след множеството подадени тъжби ”.

Според Цанов кумът му се е страхувал за фамилията си. „ Трудно е да кажа дали се е страхувал за живота си. Но никой не е очаквал сходно нещо. Споменавал е, че чака физическа кавга. Но в деня на убийството не е имало пререкания ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР