Петел следи какво се случва с обвинената за убийството на

...
Петел следи какво се случва с обвинената за убийството на
Коментари Харесай

Ивет, убила баба си Виолета Донева: Няма да мога да отида на бала, а искам да се забавлявам

" Петел " следи какво се случва с упрекнатата за убийството на именита наша актриса.

" Ивет борави с богат речников фонд. Адаптира се бързо, приказва на " ти ". Демонстрира защитни настройки при шерване на значима информация за себе си и ниска податливост към себеразкриване. Забелязва се упорито поддържане на фасада на адекватност и надзор и неглижиране на персонални дефекти. С придвижване на времето показва неспокойствие: " Свършихме ли, че ми се пуши? ". "

Това са единствено част от заключенията, до които стигат експертите, взели участие в петорната съдебнопсихиатрична и психична експертиза на Ивет Стайкова, упрекната в убийството на личната си баба - актрисата Виолета Донева, оповестява В изследването четиримата доктори в детайлности разказват и проучват реакциите на девойката по време на срещите ѝ с тях.

От записките излиза наяве, че държанието на момичето е повече от несъответстващо. Например - във връзка задържането си за гибелта на актрисата Стайкова споделя: " Обвиняват ме, че съм умъртвила баба си... Е, липсва ми, бяхме близки. Но аз имам оправдание, бях с един другар, очаквам го да ми пристигна на рандеву и да каже дали ще свидетелства. "

Продължението четете 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР