Петел следи какво се случва с актуализацията на бюджета.Когато градим

...
Петел следи какво се случва с актуализацията на бюджета.Когато градим
Коментари Харесай

Каримански, ИТН: Ще убедя колегите си да подкрепим актуализацията на бюджета

" Петел " следи какво се случва с актуализацията на бюджета.

Когато градим нещо, значимото е да има постоянна основа. Дали тази основа се гради на професионализъм, зад който стои умелост в администрацията, стоят познания, умения и задълбочени разбори за това кои са значимите неща и с цел да градим законодателство, което е стабилно във времето. Това съобщи Любомир Каримански от „ ИТН “ в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.

„ Много е неприятно, когато млади политици употребяват квалификации “, уточни той.

По думите на Каримански имало най-малко 15 неща, които били нарушени в съдружното съглашение.

На въпрос дали има депутати от Има Такъв Народ, които ще продължат да поддържат обединението, той съобщи: „ Всеки един от нашите депутати е задоволително съзнателен и предан на програмата ни “.

„ Ние не сме против антикризисните ограничения “, увери той. Каримански изясни за какво са дали своят вот „ въздържали се “ в бюджетната комисия и по този метод не бе призната актуализацията на бюджета. „ Никой не изясни по какъв начин тъкмо ще се помогне на хората. Въпреки това аз ще убедя моите сътрудници да подкрепим актуализацията. Има доста опасности, които са хванати в нея, обаче. Правителството не направи нищо, с цел да дефинира уязвимите групи “, съобщи още Любомир Каримански, написа novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР