Петел следи дали две от големите ни партии ще се

...
Петел следи дали две от големите ни партии ще се
Коментари Харесай

Кирил Петков: Започва обединението на “добрите сили”

" Петел " следи дали две от огромните ни партии ще се обединят през днешния ден. 

Започва обединяването на “добрите сили ”. Това съобщи пред публицисти преди съвещанието на ДСБ Кирил Петков. Формацията взема решение дали да даде зелена светлина за взаимно явяване на “Демократична България ” и “Продължаваме Промяната ” на идните през април избори.

Петков зове за обединяване на “добрите сили ” против статуквото още преди връщането на третия мандат от Българска социалистическа партия. Тогава водачът на Политическа партия остави вратата отворена за левицата, която обаче не се съгласи да приказва с партията на Петков. Според него " положителните сили " са организации по места в страната, зад които стоят дейни жители, борещи се за съответна идея. Като образец Петков уточни " Спаси София ". Новата партия ще взе участие на локалните избори в столицата като се приказва за обединяването й с Политическа партия и Демократична България. То обаче към момента е предмет на диалози, написа frognews.bg. 

По думите на Петков в идващите 3 месеца процесът на големято обединяване ще продължи като лавина.

" В България има доста положителни сили и хора с идея, само че до този миг са се фрагментирали - всеки се бори за нещо малко и несъмнено. Сега ще ги обединим и всички хора от задкулисието и от тъмния свят ще стартират да се опасяват. Страхът ще се придвижи към тях ", безапелационен бе Петков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР