Петата церемония по обвързване на тазгодишната Married At First Sight

...
Петата церемония по обвързване на тазгодишната Married At First Sight
Коментари Харесай

Експлозивната церемония по обвързване на Married At First Sight беше обяснена, докато Сара говори за „изневярата“

Петата гала по обвързване на тазгодишната Married At First Sight Australia беше всичко друго, само че не и спокойна нощес, защото Сара най-сетне отговори на въпроса, който всички сме задавали питах - за какво се срещна с някогашния си?

Женени от пръв взор беше влакче за всяка двойка през този сезон, от разгорещения спор на Тимъти и Джейдън до „ мордния коментар “ на Джак и странния лист на Бен с неща, които той не харесва в брачната половинка си Ели, двойките са криволичещи след криволичещи.

В последния епизод (8 април) специалистите изслушаха всички двойки, с цел да видят по какъв начин се оправят с седмица. Видяхме подмятания, че Лусинда и Тимъти имат „ повече от приятелско въодушевление “, Идън и Джейдън стават „ по-близки от всеки път “ след сложна седмица, а Андреа признава, че избира Рич, когато той е „ болен “, от което той не е удовлетворен.

Друг удар пристигна, когато Тристан призна любовта си към Касандра - единствено с цел да разбере, че не е отвърнала с взаимност от брачната половинка му. И при голям поврат на с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР