Петата генерация на Honda CR-V отбелязва официалната си премиера на теротията

...
Петата генерация на Honda CR-V отбелязва
официалната си премиера на теротията
Коментари Харесай

Новата Honda CR-V с официална премиера в България

Петата генерация на Honda CR-V отбелязва официалната си премиера на теротията на България, демонстрирайки капацитета си да продължи да бъде най-продаваното пазарно предложение в своя сегмент.

"Искам да благодаря за поддръжката на всички вас във времето. Доказахме че сме освен сътрудници и доста положителни другари, които споделяме насладите като днешната, която ни следва ", разяснява по време на формалното показване пред посетители и клиенти Ангелина Деведжиева, изпълнителен шеф на Бултрако Моторс, формален дилър на Honda за България.

"Ще видите петото потомство на CR-V, произведено в Япония. На пръв взор, то напомня за предшественика си, само че в действителност то идва при нас с революционни промени, с изключително мощен турбо-бензинов мотор със 194 коня, с невижданата си сигурност Honda Sensing, системите, които са налични за всички равнища на съоръжение на CR-V, и още една новост- ще можете да се насладите и на седемместната трансформация на модела. И ще нещо- при започване на следващата година, ще можем да представим за първи път и хибридният модел, който ще бъде с мощност от 220 коня ", добави Ангелина Деведжиева.



Новата Honda CR-V идва в две съществени версии на 1.5-литровия си VTEC Turbo двигател- със 173 и 194 конски сили, както и във версия с две и четири задвижващи колела, а равнищата на оборудване са четири.

Новата хибридна версия на CR-V е оборудван с Honda Hybrid Performance система, която използва интелигентен i-MMD (intelligent Multi-Mode Drive) модул за ръководство на режимите на работа на хибридната система. Самата тя е съставена от двулитров i-VTEC бензинов двигател, мощен електромотор, литиево-йонен батериен модул и безстепенна предавателна кутия.

В взаимозависимост от придвижването и изискванията от страна на лидера, интелигентната система за ръководство на хибридната задвижваща система на CR-V Hybrid работи в три режима- напълно електрически EV Drive, хибриден Hybrid Drive и Engine Drive, като превключва сред тях за постигането на оптимална горивна изгодност.

От Honda споделят, че при стандартни сценарии на придвижването, системата превключва сред Hybrid Drive и EV Drive, като при работа в първия, част от генерираната от двигателя с вътрешно горене сила се пренасочва и за дозареждане на батерията. Engine Drive пък е усъвършенстван за високоскоростно придвижване.

Специално за хибридната версия на новото CR-V от Honda са създали информативен бордови интерфейс, благодарение на който водачът има опция да следи работата на задвижващата система, в това число зарадят на батерията и процесът по нейното разреждане и зареждане.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР