Петър Дънов, известен още с духовното си име Беинса Дуно, или

...
Петър
Дънов, известен още с духовното си име Беинса Дуно, или
Коментари Харесай

Пророчеството на Петър Дънов за идването на Златната ера и Шестата раса

Петър Дънов, прочут още с духовното си име Беинса Дуно, или именуван просто Учителя, е „ създание с много високо равнище на схващане, в това време необикновен музикант, който през целия си живот дава образец за непорочност, т.е. мъдрост, просветеност и креативност. “ – по този начин в резюме го разказват в IN5D. През целия си живот Учителя пали искрата на пробуждането в хиляди свои възпитаници както в България, по този начин и по света. Няколко дни преди да си замине от нашия триизмерен свят Беинса Дуно прави извънредно предсказване, до момента в който се намира в дълбок медитативен транс. Днес взехме решение да споделим с вас най-ключовите моменти от това пророчество.  

„ Ние сега сме в последната фаза на стоманения век. Има четири столетия: златна, сребърна, желязна и медна. Ние сме на края на желязната ера. Новата ера ще бъде Златна ера – Шестата раса. Всички вие би трябвало да бъдете подготвени, тъй като ще дойдат предците. И тогава ще има наслада, ве­селие и огромно познание и сили. Тогава всички мъртви от гробовете ще излязат. И живите ще се трансформират. Грозните ще станат красиви, а красивите ще станат още по-красиви. Глупавите ще станат умни, а умните ще станат още по-умни. И цялата земя ще бъде райска градина. “

Така започват словата на Учителя, а нататък разказът му става още по-интересен и вълнуващ. По думите му в настъпващия Нов век омразата ще изчезне и всички ние ще живеем по този начин, както е живял Христос.

„ Сега човек е половин животно, половин човек, а в бъдеще ще пристигна съ­ществото на Шестата раса и ще се съедини с индивида и тогава ще работят двете души дружно. А животното ще бъде прислужник. Хората ще живеят по берекет. “ – продължава Петър Дънов.

И добавя, че с идването на Златната ера в света ще влезе един нов детайл, който ще внесе естетика, а тази хармонията ще се възцари внезапно.

„ Шестата раса иде в този момент, с цел да избави света “ – уверено твърди той.

И разказва, че от идването на Христос до момента човечеството е било в стадий на приготовление. На подготовка за това ново начало – идването на Златната ера.

„ Има нещо красиво в живота. Ние живота не сме го още пробвали. Имаме предусещане, но какво е животът още не знаем. “ – споделя Беинса Дуно пред своите възпитаници.

По думите му жълтата и бялата раса са стигнали ненапълно в развиването си и „ по-нататък не минават “. Оттук насетне „ иде нова раса “ – Шестата раса. И добавя, че най-развитите хора от бялата раса, най-напредналите персони, ще образуват тази Шеста раса.

„ Всички ще бъдат ра­достни и няма да има нито едно създание, което да е недоволно. Това е сми­сълът на живота. “ – решително показва Учителя.

В пророчеството си той предсказва още, че ще се издигне нов континент, на който ще се реалокират да живеят хората, а доста от в този момент съществуващите земи ще бъдат погълнати и потопени от океаните. Земята ще се промени климатически и органически, споделя той. Земята ще се окаже в прикосновение с една друга слънчева система, която ще окаже грамадно въздействие върху нашата.


ХОРАТА ОТ ШЕСТАТА РАСА

„ Хората от Шестата раса ще бъдат свободни хора. На Шестата раса ще й трябват триста хиляди години, с цел да се развие. “ – пророкува Дънов.

И добавя, че още по негово време Шестата раса, въпреки и доста полекичка и едва е започнала своето развиване във всички точки на Земното кълбо. Типът на Шестата раса е почнал да се оформява към този момент. Тези хора, по думите му, се отличават.

Ето какво още планува Учителя за новите хора от Шестата раса:

Хората от Шестата раса ще имат доста верен череп с 90 градуса камперов ъгъл;Хората в бъдеще ще имат верни черти; Хората на Шестата раса ще бъдат ясновидци; Те ще внесат хубавото и красивото;Ще покажат пътя, по който светът ще може да се оправи; Те ще се разграничават по това, че техните радиостанции ще бъдат отворени. Радиостанциите на съвре­менните хора са затворени и затова те не могат да влязат по отношение на Невидимия свят; Бъдещите хора, на идната раса ще стават забележими и невидими; Петата раса носи цигулката, а Шестата ще свири на нея;  Когато починат, хората от Шестата раса няма да имат остатъци. Няма да се постанова да ги погребват. „ Като пристигна време да отпътува, той ще каже: „ Аз отпътувам. И ще си отида, ще стана незабележим " ; Хората от Шестата раса ще живеят по 120-150 години;  В Шестата раса хората няма да се раждат по този начин, както се раждат в този момент. „ Ще настъпи едно самовъплътяване “; Хората на Новата раса ще бъдат хора, ко­ито ще основат в света приятелство и независимост. Те са хора, които ще бъдат но­сители на Истината, хора, които ще носят мир и порядък; Характерно нещо за Шестата раса ще бъде, че национализъм няма да има. Ще има човечност, ще има един език. Ще има и други езици, само че един език ще бъде общ за всички;  В Шестата раса няма да има принуждение, няма да има и затвориХората на Новата просвета ще бъдат със мощна воля, рационални и положителни. Бъдещото общество ще се състои от надарени, гениални и светии. Шестата раса ще има за задача да изправи човешките мисли и желания; Шестата раса е блудният наследник, който се връща при татко си.

 
Слушайте тук беседи на Учителя
Всичко за предсказанията на Петър Дънов - в брой 2/2017 година


Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР