Петър Вуцов е следващото ново попълнение в лятната селекция на

...
Петър Вуцов е следващото ново попълнение в лятната селекция на
Коментари Харесай

Вили Вуцов взе сина си в Янтра

Петър Вуцов е идващото ново попълнение в лятната селекция на Янтра. Полузащитникът идва в Габрово от състава на Спортист (Своге), с който игра бараж за влизане в efbetЛига. 22-годишният футболист е младеж на Черно море. Играл е още за тимовете на Спартак (Плевен), Пирин, Славия, Ботев-2 (Пловдив) и Созопол. П

рез миналия сезон Вуцов записа 15 мача и осъществя едно попадение за отбора на Спортист, който приключи на пето място в шампионата на Втора лига и стигна до пряк дуел с " Берое " за място в елита.
 Янтра (Габрово) взе крило от Етър
Янтра (Габрово) взе крило от Етър

В Янтра Вуцов младши за пръв път ще има опцията да работи под треньорското управление на своя татко - Вили Вуцов.

" За пръв път ще работим професионално дружно като треньор и футболист. Със сигурност ще бъде забавно, само че и малко необичайно за мен. Има случаи, в които ми идва да кажа нещо, само че като знам, че татко ми е старши треньор, виждам да съм по-съобразителен, да не се обаждам и да мълча, с цел да не скапвам дисциплината. Общо взето да не удрям на очи. ", показа с усмивка новото попълнение на габровския отбор.

" Идвам с настройката да оказа помощ с каквото мога на тима. Янтра приключи предходния сезон по един доста добър метод и в новата акция упоритостта е да надградим върху това показване. Следя от близко тима още от началото на пролетния полусезон. Видя се след идването на татко ми тук, че отборът заигра с по-голям хъс и предпочитание. Изпълнителите бяха едни и същи, само че в чисто психически проект и мотивационно представянето на момчетата беше на доста по-високо равнище.
 Янтра се похвали с ново попълнение
Янтра се похвали с ново попълнение

Тимът на Вили Вуцов взе вратаря на Витоша

В Янтра намирам един доста обединен колектив. Всички са доста сплотени, поддържат се, няма мрънкане и мусене и всеки тренира на 100 %. Мисля, че е изцяло действително за този тим да надгради и да търси повече победи и по-предно класиране предвид на футболистите, с които разполага ", добави снажният полузащитник.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР