Петър Стойчев бе избран за Почетен Посланик на Новините за

...
Петър Стойчев бе избран за Почетен Посланик на Новините за
Коментари Харесай

Петър Стойчев e „Почетен Посланик на Новините“ за 2018 година

Петър Стойчев бе определен за " Почетен Посланик на Новините " за 2018 година. След няколко седмици изследване и деликатна селекция за най-уважаваните персони за изтеклата година, публицистичният екип на Novinite.com реши точно той да получи този специфичен приз в границите на премиите " Личност в Новините " за 2018 година " Вярваме, че окончателните резултати не могат да обзет голямото количество персони, които англоезичната новинарска медия е отразявала през предходната година. Но селекцията на наградените е представителна за някои от най-важните събития и достижения, зад които стоят хора и които станаха емблематични за 2018 година ", означават от публицистичния екип.

Петър Стойчев получи специфичната премия откакто стана първенец по плуване в ледените води на Анктартида. Така той реализира следващия си триумф. Наградата му се връчва и за цялостните му заслуги за разпространение на българските спортни достижения в целия свят.

Стойчев е един от най-големите на нашата планета в плувния маратон и измежду плувците, заслужили своето място в Международната зала на славата по плуване.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР