Петър Стойчев бе избран за Почетен Посланик“ на Novinite.com. След

...
Петър Стойчев бе избран за Почетен Посланик“ на Novinite.com. След
Коментари Харесай

Петър Стойчев стана „Почетен Посланик“ на Novinite.com


Петър Стойчев бе определен за „ Почетен Посланик “ на Novinite.com. След няколко седмици изследване и деликатна селекция за най-уважаваните персони за изтеклата година, публицистичният екип на Novinite.com реши точно той да получи този специфичен приз в границите на премиите „ Личност в Новините “ за 2018 година „ Вярваме, че окончателните резултати не могат да обзет голямото количество персони, които англоезичната новинарска медия е отразявала през предходната година. Но селекцията на наградените е представителна за някои от най-важните събития и достижения, зад които стоят хора и които станаха емблематични за 2018 година “, означават от публицистичния екип.

Петър Стойчев получи специфичната премия откакто стана първенец по плуване в ледените води на Анктартида. Така той реализира следващия си триумф. Наградата му се връчва и за цялостните му заслуги за разпространение на българските спортни достижения в целия свят.

Стойчев е един от най-големите на нашата планета в плувния маратон и измежду плувците, заслужили своето място в Международната зала на славата по плуване.

Наградата си първенецът получи от изпълнителния шеф на Novinite Group Даниела Кетенлиева. Това се случи по време на гала, извършена в централата на M3 Communications Group – компанията, одобрен водач в региона на връзките с обществеността у нас и в Източна Европа.

Novinite.com (Sofia News Agency), част от Novinite Media Group, е най-голямата българска англоезична медия, която предлага вести в действително време, ревюта, изявленията и разбори на събития в България, ориентирани към задграничната читателска публика.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР