Петър Стоянов знае кога и къде да пазарува, за да

...
Петър Стоянов знае кога и къде да пазарува, за да
Коментари Харесай

Петър Стоянов пазарува от разпродажби

Петър Стоянов знае по кое време и къде да пазари, с цел да пести пари, видя HotArena .

Бившият държавен глава (1997 – 2002 г.) e наясно с промоциите по магазините и постоянно си купува артикули на понижени цени. През седмицата той бе засечен в централна столична дрогерия, откъдето си взе преференциално афтършейв.    

Онзи ден папараците на „ Уикенд ” видяха президента да крачи постепенно по централната столична ул. „ Раковска ”. Отстрани изглеждаше, че тогавашният бракоразводен юрист се разхожда напразно из София, само че истината беше друга – той знаеше накъде се е запътил. Стоянов отиваше към огромна дрогерия, в която бяха оповестени значими отстъпки.  

Щом стигна магазина, ексдържавният глава хлътна в него и се насочи към региона с пастите за зъби. Там хвърли едно око на стоката и откакто нищо не си хареса, се насочи към стелажите с одеколони в ликвидация. 

65-годишният политик от Съюз на демократичните сили се напръска с няколко тестера по китките, а в това време звънна телефонът му. „ Сега не мога да приказвам, че съм ангажиран. Ще ви се обадя по-късно ”, разгласи той в мобилната слушалка. 

Тестването несъмнено оказа помощ на Стоянов да си избере миризма. Подушил прекрасен мирис, той сграбчи един афтършейв и се насочи към касата да го заплати. Продуктът беше на промоция и някогашният собственик на резиденция „ Бояна ” и „ Дондуков 1 ” съумя да си спести няколко лв..
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР