Петър Сивов е новият навигатор на Григор Григоров. Талантливият ни

...
Петър Сивов е новият навигатор на Григор Григоров. Талантливият ни
Коментари Харесай

Григор Григоров с трети навигатор за този сезон



Петър Сивов е новият навигатор на Григор Григоров. Талантливият ни водач е спрял избора си върху Сивов поради богатият му опит.

„ Петър Сивов е в топ 3 на най-опитните и най-хубавите навигатори в България., откогато съществува рали спорта у нас. Той е карал с доста огромни имена, карал е в международния шампионат, видял е 2 и 200. Познава всички тънкости на спорта. Смятам, че по отношение на моят възторг и бъдещи цели, тъкмо подобен човек ми би трябвало “, посочи за предаването „ На финала “ Григор Григоров.

В рали „ Твърдица “ Григоров взе участие с Даниел Миленков, който избра образованието пред кариерата в автомобилния спорт. С първият му сътрудник в спортния автомобил – Данчо Йорданов Григор пък се размина в задачите.

„ До края на спортният сезон считам да карам с Петър. Освен това, имаме намерение и следващата година още веднъж да бъде екип, само че към този момент с напълно европейска стратегия., “, добави Григоров.

За идното рали „ Сливен “ водачът показа:

„ Това ми е обичаното съревнование в България. Много ми харесва. Тук постоянно се усещам като вкъщи. Имам доста почитатели, доста поддръжка. Тази година форматът е по-различен, само че аз съм удовлетворен от тази смяна “, приключи водачът.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР