Петър Павлов е новият генерален директор на Максима България“, компанията-собственик

...
Петър Павлов е новият генерален директор на Максима България“, компанията-собственик
Коментари Харесай

Петър Павлов става генерален директор на „Максима България“

Петър Павлов е новият общоприет шеф на „ Максима България “, компанията-собственик на комерсиална верига T MARKET. Считано от 16 юли 2019 той поема поста от предшественика си Едвинас Волкас, който пък е определен за ръководител на борда на шефовете и изпълнителен шеф на „ Максима Естония “.

Петър Павлов има над 15 години опит в областта на търговията с бързооборотни артикули. От 2005 година насам работи в „ Максима България “, където кариерата му се развива поредно. През това време е заемал разнообразни управителни позиции, като от 2017 година е основен административен шеф на сдружението, ръководещо магазините T MARKET.

Едвинас Волкас работи в системата на Maxima Grupė от 2001 година Заемал е редица водещи позиции в разнообразни компании от групата в Прибалтика, а през последните четири години управлява „ Максима България “. 2018 година беше първата, в която „ Максима България “ приключи с позитивен EBITDA (печалба преди лихви, налози, амортизация), а приходите на компанията се усилиха с 19,4% до 132,8 млн. евро.

„ Ние целим да останем първи избор за потребителите в Прибалтика, където сдруженията от групата на Maxima са пазарни водачи и да подсилим позициите си на българския пазар. Уверена съм, че двамата мениджъри ще подсигурят това “, разяснява Йоланта Бивайните, общоприет шеф на Maxima Grupe.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР