Петър Митрев от София и Мирослав Иванов от Сандански са

...
Петър Митрев от София и Мирослав Иванов от Сандански са
Коментари Харесай

Двама български съдии попаднаха в международната ранглиста

Петър Митрев от София и Мирослав Иванов от Сандански са новите попълнения в ранглистата на интернационалните помощник-съдии от квотата на България. Двамата заемат овакантени места заради навършена пределна възраст от други арбитри. При дамите-съдийки от българската квота в УЕФА няма промени спрямо предходната година.

Главните съдии с интернационална категория от България остават 6. Новото име при ръководещите е Драгомир Драганов от Варна. Новобранец при ръководещите в efbet Лига е Георги Николов от София, който е някогашен футболист и е играл като централен бранител.

Днес стартира обичайният семинар на реферите от efbet Лига в България - ръководещи и помощници, както и намиращите се най-високо в ранглистата жени-арбитри. Традиционно реферите поставят научен изпит а преди този момент минават цялостни медицински проучвания. По-късно в програмата са заложени лекции, както и физически нормативи. На семинара в Сливен не участва и Георги Кабаков. Номер 1 в българската класация е по същото време на семинар на ФИФА за Елитна категория - рефери, които са оглеждани от Световната централа за мачове от Мондиал 2022 в Катар.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР