Петър Липисков е кандидат за общински съветник от листата на

...
Петър Липисков е кандидат за общински съветник от листата на
Коментари Харесай

Искам младите да се върнат в България, тук имат шанс

Петър Липисков е претендент за общински консултант от листата на СДС-Варна, под номер 64 в бюлетината. Той е от осъществилите се в чужбина младежи, които се връщат в България. Завършил е Техникум по машиностроене и автотранспорт във Варна. Има професионален опит в туризма, в печатница като оператор на високооборотна печатна машина. В Англия работи в огромна британска компания за поддръжка на жилища в централен Лондон и не след дълго става шеф в същата компания. В момента е основен оператор на единствената в страната високоскоростна ситопечатна машина.

- Какви са главните политически послания на претендентите за общински съветници от листата на Съюз на демократичните сили?
– Подобряване на живота на жителите, ясни правила за всички, европейски жители с европейски приходи.

- Какви са целите в управническата стратегия на съветниците на Съюз на демократичните сили?
Имаме сериозна икономическа стратегия за прогнозиране и стратегическо развиване. Необходим е теоретичен и административен екип за подготовка, присъединяване и надзор в реализацията на европейските планове във Варна – възобновяване на градската среда и опазване на зелената система на града.

В обществената сфера и опазването на здравето – повишение на приходите на работещите в обществената сфера, реновиране на сградния фонд и на ръководството в общинското опазване на здравето с въвеждането на високотехнологични практики, да вземем за пример ТЕЛЕМЕДИЦИНА.

Образование и просвета – повишение на приходите на педагозите в детските градини и акцент върху локалната история, процедура и ангажираност към локалния национализъм като база за построяването на национални и европейски полезности. В юношески действия и спорт – дейна поддръжка на младежта и спорта като профилактика на здравния статус на младите и възпитаване на същински български и европейски жители.

Изграждане на инфраструктура под мотото „ До дома на всеки варненец ” – благоустрояване на вътрешно кварталните улици и пространства.
Изграждане на спортни уреди, велоалеи, паркове и детски площадки.

В каква степен добре стикования екип е гаранция за ефикасна работа?
- Екипната работа е коренът на триумфа в актуалния мултидисциплинарен свят. Когато всеки в екипа знае какво прави, всички ще бъдат стимулирани и работещи в естетика за обща цел. Това обезпечава многообразие от хрумвания, творчество, вероятности, благоприятни условия и подходи за взимане на ефикасни решения. Добре стикованият екип разрешава иновативност, като от своя страна основава конкурентно преимущество.

- Какви са съответните задължения и начинания, за които упорстват варненци,хората от вашия квартал, сътрудниците в професионалната ви сфера?
- Един от главните проблеми е замърсяването на въздуха, в централната част проблем са парко местата, постоянното сметосъбиране, поддръжката на зелените площи и междублоковите пространства.

- Какви съответни задължения смятате за персонален приоритет?
- Майките с колички не могат да се придвижват- изискванията в градската среда би трябвало да се подобрят; тротоарите би трябвало да се освободят от погрешно паркиралите коли. Майките с колички и хората в неравностойно състояние би трябвало да се придвижват без трудности в града! Мисля, че във всеки квартал би трябвало да има построен състезателен комплекс – децата би трябвало да спортуват и играят в сигурност.

И нещо персонално - желая да покажа и да потвърдя на сънародниците си, които са отвън рамките на страната, че те могат да оказват помощ на България и да създадат по този начин, с цел да се усещат финансово добре и самостоятелни. Нека върнем българите в България! В България всеки може да се потвърди и да реализира задачите си, нужно е единствено задоволително мощно предпочитание.
/sdsvarna.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР