Петър Курумбашев предупреди Корнелия Нинова, че трябва да внимава с

...
Петър Курумбашев предупреди Корнелия Нинова, че трябва да внимава с
Коментари Харесай

Петър Курумбашев: В българската политика има само двама артисти – Стефан Данаилов и Бойко Борисов

Петър Курумбашев предизвести Корнелия Нинова, че би трябвало да внимава с Бойко Борисов, защото в българската политика има единствено двама национални актьори – „ единият е Стефан Данаилов, другият е Бойко Борисов”. Това сподели евродепутатът в предаването „ 120 минути” в коментар на делото „ Борисов – Нинова”.

Той приказва и за европредседателството, с което България ще влезе във фокуса на Европа.

" На второ място – Европа ще бъде тук, а не там. На трето – уповавам се ние по-добре да си подредим къщата, защото плочките пред НДК би трябвало да се оправят и без да има председателство и на четвърто – можем да сложим във фокуса значими въпроси за България без да прекаляваме, тъй като чувствам, че има една превъзбуда сега ", добави Петър Курумбашев.

В отговор на въпрос на фен той сподели, че заплатата на един евродепутат е 6600 евро.

Според него позитивните резултати от приемането на еврото са два – първият е, че лихвите по заемите би трябвало да паднат с най-малко 1 % и част от нашите банки отиват под надзора на Европейската централна банка, което също е потребно.

Очевидно нервността с биткойна набира скорост, сподели той. Една валута, която си трансформира 6 пъти цената, явно е предмет на спекулативно търсене.

Реакция е на това, че системата е децентрализирана и не е следена от нито една банка и държавно управление, и демонстрира съмнение към съществуващите в този момент валути, добави евродепутатът.

По думите му мъчно е това квазиплатежно средство да се наложи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР