Петър Курумбашев – многоуважаван бизнесмен и политик от БСП, е

...
Петър Курумбашев – многоуважаван бизнесмен и политик от БСП, е
Коментари Харесай

Петър Курумбашев се ошишка яко в Брюксел

Петър Курумбашев – многоуважаван предприемач и политик от Българска социалистическа партия , е изгубил положителната си форма, с която се гордееше допреди няколко години, видя HotArena.

Бившият продуцент на паметната студентска стратегия „ Ку-ку ” разнася из България и Европа солиден търбух и габаритите му към този момент са сходни с тези на Любо Нейков и Герасим Георгиев-Геро. 

Гигантското шкембе освен опъва фланелите на социалиста, само че и пресира диафрагмата и белите му дробове и му пречи да диша пълноценно. Крайно време е за фитнес и незабавна диета, които да върнат 50-годишния национален фаворит в „ А ” тима на най-представителните ни общественици. На млади години Курумбашев бе строен и атлетичен и дамите губеха мозъка и дума пред осанката му. Отлична физическа кондиция той демонстрираше и в по-ново време - като депутат в българския парламент. Щом обаче отпътува да евродепутатсва в Брюксел, Петър взе да напълнява. В Белгия той се откри при започване на 2017-а, когато Илиана Йотова стана вицепрезидент и оваканти мястото си в законодателния орган на Европейски Съюз.

В столицата на Европа Курумбашев очевидно е претрупан с тежка и виновна работа и не намира време за здравословно хранене. Нищо чудно той да хапва на крайник сандвичи и кроасани, което да се отразява пагубно на формата му. А може да е пуснал шкембе от стрес – дано си напомним, че и вицепрезидентката Йотова не се върна от Брюксел слаба като манекенка.

По подигравка на ориста, брачната половинка на Българска социалистическа партия политика е специалистка по това по какъв начин се извайват „ божествени тела ” . Тереза се занимава професионално с маркетинг в обществените мрежи, само че огромното й занимание е пилатесът.

Преди няколко дни Петър си беше в България и мнозина тук се увериха какъв брой незабавна е потребността му от вталяване. Стърчащото му като балон шкембе попадна и в обективите на папараците ни – фотографите ни го снимаха по време на небрежна разходка из „ София Ринг мол ", предават от Уикенд.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР