Петър Колев ще продължи да бъде треньор на Берое, макар

...
Петър Колев ще продължи да бъде треньор на Берое, макар
Коментари Харесай

Потвърдено: Петър Колев остава начело на Берое

Петър Колев ще продължи да бъде треньор на Берое, въпреки че след равенството 1:1 против Монтана на " Огоста " разгласи, че желае да си тръгне. Това оповестиха от клуба.

" След извършена среща сред управлението на клуба и Петър Колев бихме желали да осведомяваме последователите на " зелено-белите " и футболната общност, че Колев ще продължи да води тима в оставащите мачове и през идващия шампионат.

Смятаме, че Колев и неговият щаб са напълно отдадени и привързани към името Берое и с техния хъс за работа ще допринесат за предсроящи триумфи! ", пишат от клуба.

" Искам да изразя безкрайната си признателност към управлението на Берое, към целия екип на тима, към моите другари, познати и не на последно място към моето семейство за поддръжката, която ми оказаха последните дни след първия ми мач като старши треньор на " Берое ". Всички вие ме накарахте да се усещам благополучен и горделив. Накарахте ме да осъзная и схвана, че когато човек е откровен в емоционалността си и по-точно в проявата си на сантиментална уязвимост е обикновено да допусне неточност. Накархте ме да схвана, че единственото нещо, за което мога да скърбя в дейностите си е спонтанният ми отвод да продължа да извършвам функционалностите си на старши треньор на тима. В повече детайлности и пояснения не искам да влизам, тъй като всеки има право да пояснява нещата както пожелае. Знам, че най-важните хора са зад мен и ще се оправя. Предстои ни доста работа. Пожелавам на всички да са здрави и щастливи, с цел да успеем ", сподели треньорът.
 Макута е в зародиша на рецесията в Берое?
Макута е в зародиша на рецесията в Берое?

Негов трансфер е бил отхвърлен зимата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР