Петър Колев е новият треньор на Берое, обявиха от клуба.

...
Петър Колев е новият треньор на Берое, обявиха от клуба.
Коментари Харесай

Берое с изненадващо решение за треньорския пост

Петър Колев е новият треньор на Берое, оповестиха от клуба. До момента той бе асистент на Димитър Димитров, с който заралии се разделиха след загубата от Царско село.

Ето какво написаха от Берое:

" От през днешния ден Берое публично е с нов треньорски щаб, който ще води тима. В него влизат четирима някогашни играчи на " зелено-белите ", с дълготраен стаж в старозагорския клуб. Начело на тима застава Петър Колев, негови помощници ще бъдат Слави Жеков, Пламен Липенски, който ще продължи да дава отговор за кондиционната подготовка и Ивко Ганчев, който ще готви вратарите. Първият дуел на треньорския щаб ще бъде още в събота, когато " Берое " гостува на Монтана.

Всички от ПФК Берое пожелават триумф на новия екип!

Петър Колев е роден в Хасково. Като футболист той има 98 мача за " Берое " във всички шампионати. Колев бе старши треньор на дублиращия тим на старозагорци през сезон 2009/10 година Шампион на България с Локомотив (Пловдив). Той бе и помощник-треньор на " зелено-белите " през последната една година и половина.

Слави Жеков е роден в Стара Загора. Като футболист има 194 мача за Берое във всички шампионати. Носител на Купата на България със " зелено-белите ". Жеков бе старши треньор на тима до 17 година през сегашния сезон.

Ивко Ганчев е роден в Стара Загора. Като футболист той има 183 мача за Берое във всички шампионати. Шампион на България със " зелено-белите ". Ганчев има дълготраен опит като треньор на вратарите, асистент и старши треньор.

Пламен Липенски е роден в Стара Загора. Като футболист има 234 мача за Берое във всички шампионати. Шампион на България със " зелено-белите ". Липенски заемаше позицията в три от предходните треньорски щаба и даже водеше тима като старши треньор краткотрайно ".
 Димитър Димитров-Херо към този момент не е треньор на Берое
Димитър Димитров-Херо към този момент не е треньор на Берое

Двете страни се разделиха по взаимно единодушие
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР