Петър Колев - босът на криминалното трио, което прокуратурата разследва

...
Петър Колев - босът на криминалното трио, което прокуратурата разследва
Коментари Харесай

Прокуратурата задържа самозван „адвокат“, разследван за завличане на абонати на енергодружества!

Петър Колев - босът на престъпното трио, което прокуратурата проверява за завличане на клиенти на енергийни дружества, е към този момент с повдигнато обвиняване. Светкавичната реакция на прокуратурата докара до задържането на 46-годишният варненец за период до 72 часа с разпореждане на Районната прокуратура във Варна. Той е притеглен като обвинен за това, че за да набави за себе си или за другиго имотна полза възбудил или поддържал в подвеждане клиенти на енергодоставчика за Североизточна България „ Енерго Про продажби “ АД – закононарушение по член 209, алинея 1 от Наказателен кодекс., се споделя в публично известие на прокуратурата. Кой в действителност е Петър Колев, тарторът на триото, разследвано за завличането на повече от 200 българи?

Самозваният „ юрист “ закупи национална популярност още през 2004 година поради кражба на автомобил в местността Траката във Варна... с 5-годишно дете на задната седалка.

Петър Колев

Автомобилът е откраднат вечерта на 11 юни от семейство Глабик – шведски жители, пристигнали на отмора във Варна.

Докато Тед Глабик и брачната половинка му отключвали гаражна врата, автоджамбазин най-нагло се шмугнал в колата и я откраднал с 5-годишното им дете в нея, което било на задната седалка.

Като вижда непознат човек, момиченцето изпада в суматоха и стартира да плаче.

Автоджамбазинът му заповядва да мълчи и след няколко минути каране го оставя в една гора, след което отпрашва с колата.

След няколко месеца търсене полицията намира откраднатия автомобил и открива лицата, съпричастни към случая.

Чрез одорологическо проучване било открито, че на предната лява седалка е оставена мирисова диря от Петър Колев.

От преживения потрес обаче шведските жители не желаят да идват в България да свидетелстват.

Поради неналичието на очевидци Петър Колев и неговият съпроцесник – Климент Делев, са оправдани.

Известно време Петър Колев се укрива в разнообразни варненски села, до момента в който през 2014 година не стартира работа като чиновник в адвокатската фирма на юрист Красимир Тодоров, където придобива повърхностни правни знания.

Най-важното обаче, което научава, е по какъв начин да комуникира с клиенти.

След като напуща адвокатската адвокатска фирма, стартира да се показва пред клиенти на енергоразпределителните сдружения като сполучлив юрист, който може да реши делата им в тяхна изгода.

Петър Колев убеждава хората да му дадат пълномощни, с цел да води производствата против енергоразпределителните сдружения.

След като получи пълномощни от хората, той незабавно продава техните вземания на компаниите на своя брат Атанас Колев и на водача си Любомир Ничков.

Атанас Колев


Любомир Ничков

Петър Колев намира същински юрист – Димитър Стоянов, с който, откакто са спечелили делата, са си разделили възнаграждения от по 480 000 лв..

Адв. Димитър Стоянов (в средата)

Същинска тайнственост е по какъв начин Петър Колев и компания са съумели да убедят варненските съдии и да завоюват за 2 години над голям брой каузи дела.

След като триото получи парите от енергоразпределителните сдружения, Петър Колев не връща нищо на огромна част от хората.

За две години Петър Колев, брат му Атанас Колев, неговият водач Любомир Ничков и юрист Димитър Стоянов са завлекли голям брой клиенти на „ Енерго – Про “ и са прибрали повече от 1 000 000 лв.. Поради обстоятелството, че казусът е изключително тежък, материалите по следствието са изпратени в следствения отдел към Окръжна прокуратура – Варна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР