Петър Жеков коментира ситуацията в ЦСКА. Легендарният голмайстор не е

...
Петър Жеков коментира ситуацията в ЦСКА. Легендарният голмайстор не е
Коментари Харесай

Петър Жеков: Никой няма да вземе акциите на ЦСКА - хора с пари има, ама на никой не му се дават

Петър Жеков разяснява обстановката в ЦСКА. Легендарният голмайстор не е склонен с позицията на последователите и счита, че те не би трябвало да се бъркат в работата на управлението.

" Никой няма да вземе акциите. Който желае да устоя ЦСКА, ще му трябват пари. Много пари. То хора с пари има, но на никой не му се дават. Разбрах, че срещата за бъдещето на ЦСКА е била към 3 часа. Ето, да вземем за пример на Гриша Ганчев му се дават пари за клуба, само че му се пречи. Феновете, които са го ядосали, да си гледат работата. Ганчев дава средства, само че би трябвало и да вземе нещо. Това е един тип бизнес.

Какво като сме продали Али Соу, има и други играчи въпреки всичко. Голяма неточност вършат тези почитатели. Не знам каква е тази група " Офендърс ". Да не би да са от другия клуб - 1948. Трябва да се ревизира. Не съм във вътрешността, за жалост. Но Ганчев е прав. Щом толкоз желаят Соу да остане, да вземат те да устоят ЦСКА. Да, само че няма да го вземат. Трябват доста пари. Ганчев дава от своя джоб, а те му вършат забележка, от какъв напън.

Имаме опция да станем първенец и при актуалната обстановка. Али Соу си потегля, само че вместо него са взети положителни футболисти. Ако зависи от мен, постоянно с двама централни нападатели бих играл. Няма да се усети продажбата на Соу, само че напускането на Ганчев - да ", приключи Жеков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР