Петър Хубчев напуска националния отбор на България от 1 май,

...
Петър Хубчев напуска националния отбор на България от 1 май,
Коментари Харесай

Хубчев подал молба за разтрогване с БФС, поема "Левски"?

Петър Хубчев напуща националния тим на България от 1 май, като съвсем сигурна последваща дестинация за треньора е " Левски ", твърди dir.bg .

Информации по тематиката бяха оповестени из медиите в последния месец, само че от клуба, както и от Българския футболен съюз, тогава се надпреварваха да отхвърлят. Сега обаче връщане обратно по тематиката няма.

" Една спекулативна теза заживя собствен личен живот в медиите. Не го намирам за обикновено ", сподели на 29 март на конференция Павел Колев, изпълнителният шеф на " Левски ". И отхвърли всякаква опция тази теза да се окаже действителна.
Павел Колев: Има хора, които не са удовлетворени, че " Левски " върви напред и се развива (ВИДЕО) Изпълнителният шеф на "сините " съобщи, че някои медии са минали етичните граници
Оказва се обаче, че Хубчев към този момент е подал молба за анулиране на контракта с БФС като селекционер от 1 май. Това значи, че той няма да води България във значимите европейски квалификации против Чехия и Косово (7 и 10 юни).

Фаворит за негов правоприемник е Красимир Балъков, който в този момент води " Етър ".

55-годишният треньор на националния изкара на поста две години и половина, като очевидно усъвършенства представянията и дисциплината на тима. Не съумя да класира България на Мондиал 2018, което надали е сензация - нямаме доближат огромен конгрес към този момент 15 година

Снимка: Lap.bg
Хубчев разговарял с необут на " Левски "? Националният селекционер е видян да влиза в офиса на финансовия покровител на "сините "
Хубчев ще е треньор на " Левски " от новия сезон, като най-вероятно ще се наложи клубът да поеме компенсацията, което се поставя на БФС за прекратения контракт от страна на селекционера. То е в размер на три месечни заплати, като по същия метод си потегли Ивайло Петев през есента на 2017-а, с цел да го наследи тъкмо Хубчев.

Балансът на селекционера за интервала му отпред на България в публични мачове е шест победи, пет ремита и четири провали. Най-добрите моменти бяха успехите над Холандия (2:0) и Швеция (3:2), а най-тъмните - евентуално последните два дуела (1:1 с Косово и 1:1 с Черна гора у дома).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР