Петър Хубчев е поискал да напусне селекционерския пост в националния

...
Петър Хубчев е поискал да напусне селекционерския пост в националния
Коментари Харесай

Хубчев е подал молба за раздяла с националния отбор

Петър Хубчев е изискал да напусне селекционерския пост в националния тим по футбол. Той е подал молба за анулиране на контракта си с Българския футболен съюз (БФС), твърди dir.bg.

От пресслужбата на БФС обявиха пред " Дневник ", че " на този стадий нямат информация ", само че в това време не отхвърлиха за възможна разлъка с 55-годишния експерт.

В последния месец интензивно се твърди, че Хубчев ще поеме " Левски " след края на сезона. Първите клюки се появиха няколко часа преди международната квалифиакция сред България и Косово (1:1) в Прищина.

Тогава всички забъркани страни отхвърлиха изказванията - и президентът на БФС Борислав Михалов, и неговият заместител Йордан Лечков, и изпълнителния шеф на " Левски " Павел Колев, и пряганият за идващ селекционер Красимир Балъков.

Саботаж и нож в гърба на футбола: реакциите след слуха, че Хубчев поема " Левски "

" Оставането на селекционера на поста в никакъв случай не е било поставяно под подозрение нито от страна на управлението на БФС, нито персонално от негова – а всички изявления, твърдящи противоположното, бих окачествил като спекулативни ", обявиха Михайлов в известие до медиите.

Колев реагира по-остро и изрично отхвърли слуховете. " Една спекулативна теза се разви по този начин, че заживя личен живот в медиите. " Левски " си има старши треньор и треньорска промяна не е обсъждана в нито един миг ", сподели тогава той.

Единствено Хубчев отхвърли да разяснява тематиката. Той приказва пред медиите и в Прищина след мача с Косово, и при завръщането на тима в София, само че и в двата случая избяга от въпросите за " Левски ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР