Петър Гьошев отново ще облече състезателния екип за предстоящото състезание

...
Петър Гьошев отново ще облече състезателния екип за предстоящото състезание
Коментари Харесай

Петър Гьошев отново се впуска в надпреварата в Твърдица

Петър Гьошев още веднъж ще облече спортния екип за идното съревнование в Твърдица този уикенд.

Пилотът ще взе участие в тазгодишното издание на ралито с Peugeot 208 R2 на своя тим, дружно с обичайния си навигатор - Димитър Спасов, написа Top Gear - Bulgaria.

" От дълги години не сме взели участие с кола с предно предаване и за мен несъмнено е предизвикателство. Реших да вземам участие дружно с Митко, с цел да подкрепим ралито и спорта, който е в рецесия. Много скърбя, че не съумях да карам и на рали " България " дружно с Димитър Илиев, само че за там нямахме нужния бюджет.

Всъщност " Твърдица " ще е първото рали, в което ще вземам участие с моя кола. В дейните ми години се състезавах в кола на мениджъра на тима, за който се състезавах - Емил Маринов ", разяснява Гьошев.

Големият изчезнал в категорията е Григор Григоров, който тази година взе участие с лимитирана стратегия в България, с цел да се концентрира в европейския шампионат.

Фаворити за успеха ще са първенецът на България за 2019 година Мирослав Ангелов с Skoda Fabia R5 и подгласникът му от предходната година Тихомир Стратиев с Ford Fiesta Proto.
 Ангелов и Гаджев четвърти на рали ЕСОК в Турция
Ангелов и Гаджев четвърти на рали ЕСОК в Турция

Екипажът на " Мегапорт Рейсинг " е на 1,46 мин зад спечелилия Мурат Бостанджи и Онур Ватансевер след 8 спортни отсечки
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР