Петър Дудоленски - изпълнителен директор на Delta Planet Mall Профил

...
Петър Дудоленски - изпълнителен директор на Delta Planet Mall Профил
Коментари Харесай

Петър Дудоленски: Целта е до края на годината да постигнем 100% заетост в Delta Planet Mall

Петър Дудоленски - изпълнителен шеф на Delta Planet Mall

Профил
Петър Дудоленски - изпълнителен шеф на Delta Planet Mall, е български бизнесмен и съучастник в " АП Инвестмънтс ". Инвестиционното сдружение има 50% от Delta Planet Mall в съдружничество с Delta Real Estate, член на Delta Holding.
Петър Дудоленски е съосновател на най-голямата верига лечебни заведения в България - " Сити Клиник ". Член е на управителния съвет на " Аджибадем Сити Клиник ". Има богат опит в недвижимите парцели, развиването и ръководството на търговски центрове. През годините е привързан с Mall of Sofia, Mall Plodiv, Mall Ruse.

Как стартира за Вас новото десетилетие?
- Новото десетилетие стартира със мощен старт с помощта на резултатите, реализирани до края на миналата 2019 година За по-малко от година Delta Planet Mall съумя да утвърди своята позиция на най-предпочитания за посещаване от варненци търговски център, изпреварвайки директните си съперници съгласно две потребителски изследвания. Заедно с това сграбчи и статуетката в категория " Търговски здания " в състезанието " Сграда на годината ".
Наясно съм, че триумфът, реализиран за съвсем година, поражда съществени упования към нас. Задачата ни е да оправдаем гласуваното доверие на актуалните клиенти и сътрудници, само че и да притеглим нови измежду тях, с които да продължим да вървим напред. Амбициозната цел, която сме си сложили, е до края на годината да реализираме 100% претовареност в комерсиалния център.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Какъв е отговорът на Delta Planet Mall на настоящата наклонност за диверсификация?
- Разнообразието е това, което през днешния ден се прави оценка все по-високо от потребителите. Днес те са все по-взискателни. Това, което печели тяхното доверие в дълготраен проект, е даването на прекарване, което се трансформира в добавена стойност към обиколката на магазините и извършването на покупки. Интерактивният съвременен интериор и просторните развлекателни зони за развлечение на цялото семейство са една от отличителните черти на Delta Planet Mall в това отношение.
Заедно с това комерсиалният център притегля от ден на ден нови търговски марки, показани за първи път във Варна и района. Сред тях са световноизвестни марки като Mango, Guess, Desigual, SuperDry, Marc О`Polo, Asics, CCC, Cropp, House, Sinsay, най-голямото Cinema City отвън София с 12 зали и единствената във Варна 4DX кино зала, Domino`s.

Как въздейства възходящото ползване в онлайн пространството върху развиването на огромните търговски центрове?
- Онлайн търговията несъмнено се развива с все по-бързи темпове. Социалната природа на индивида обаче е това, което няма да ѝ разреши да измести напълно потреблението във физическите търговски обекти. Моловете не са само място за извършване на покупки, а и за развлечение и по-цялостно прекарване. Те задоволяват изначалната нужда от другарство и среща с хора. От своето учредяване до през днешния ден Delta Planet Mall се управлява от тактиката за ритейлтейнмънт и имам вяра, че тя се потвърждава като все по-успешна и до през днешния ден.

Как Delta Planet Mall ще резервира позицията си на желан сътрудник и през 2020 година?
- Ключът към привличането на нови клиенти и сътрудници е непрекъснатото рационализиране посредством надграждане на предходните достижения. През втората половина на годината ни следва една такава вълнуваща крачка - откриването на нов концептуален магазин на ИКЕА в Delta Planet Mall. Проектът е отлична и устойчива инвестиция, имайки поради големия брой поддръжници на шведския бранд в България. С неговото разкриване през втората половина на 2020 година заетостта на Delta Planet Mall ще доближи до 94%.
Магазинът ще размени сегашния център за поръчки във Варна и ще бъде единственият формат от този вид за Източна България. Той ще способства за превръщането на Delta Planet Mall по едно и също време в по-атрактивно място за извършване на покупки от посетителите и в по-доверен сътрудник на търговците. Амбицията на екипа ни е да отговорим на търсенето и посредством привличането на други обичани от потребителите марки, които да отличат комерсиалния център от съперниците на районно ниво и да допринесат добавена стойност към клиентите. В огромна степен за това ще спомогне и към този момент увеличеното търсене на търговски площи след оповестяването на навлизането на новата идея на ИКЕА.

Понастоящем ИКЕА има собствен център за поръчки във Варна. Какво постанова откриването на нов магазин в Delta Planet Mall?
- Новият магазин на ИКЕА е една напълно друга идея на шведската верига, показана за първи път в България. Обектът ще зарадва посетителите си с по-голяма степен на досегаемост и улеснение. Идеята на ИКЕА е да бъде по-близо до своите консуматори във Варна и района, само че този път в своя пълностоен образ. Разположен върху пространство от 8000 кв. метра, 5400 кв. метра от които ще заема магазинът за обзавеждане, той ще предложи повече благоприятни условия и ентусиазъм на своите клиенти. Очакваме откриването му да повлияе напълно позитивно на посещаемостта на комерсиалния център с нарастване в двоен мащаб, както и за повишение на оборотите на наемателите с 50%.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР