Петър Добрев Гагов от Ихтиман се обърна към редакцията на

...
Петър Добрев Гагов от Ихтиман се обърна към редакцията на
Коментари Харесай

Мъж, пострадал при трудова злополука, моли за помощ

Петър Добрев Гагов от Ихтиман се обърна към редакцията на Novini.bg. със вик за помощ. Той споделя нещастието, която го е сполетяла, както него, по този начин и фамилията му. Мъжът се обръща за помощ, с цел да не остане без покрив над главата си.

Ето и историята му:

Ще се опитам най-накратко да опиша ситуацията, в което изпаднах. Живея в град Ихтиман, на 54 години съм, пребивавам на фамилни начала. Преди три години започнахме дребен бизнес в градчето, в което живеем. Горе-долу потръгна и взехме решение да ипотекираме и къщичката за сумата от 10 000 лв., а трябваше да върнем 250 000 лв., в която живеем 5 души - двама възрастни, аз, дамата, с която съм на фамилни начала и синът й.

За да се оправим даже започнах работа в една компания за спомагателен приход. Фирмата, в която започнах да работя се занимава с преработване на вторични първични материали. И от тук потеглиха неприятностите. При обезопасяване на товара на камиона, който натоварих паднах и се осакатих - счупих прешлени на гръбначния дирек и още куп контузии. Поставиха ми имплант и до ден сегашен съм с цялостна парализа от кръста надолу. С непозната помощ върша физиологическите ми потребности.

Имам потребност от рехабилитация в санаториум, само че нямаме средства, живеем единствено и само с две пенсии - моята е 100% с Телк и на дядото, който също е с Телк.

Това са приходите в фамилията - т.е. към 700 лв. за 4 души, без сина на дамата. Бизнесът банкрутира, тъй като тя е непрекъснато до мен, аз без компаньон не мога нищо да върша. Операцията ми е за Гинес по несръчност - винтовете ми старчът под кожата на гръбнака ми. Сам си върша рехабилитация защото нямам опция да заплащам за такива екстри. Частен Съдебен Изпълнител желае да ни продаде къщичката и да ни обрече 5 души на крах в случай, че знае за банкрутиралия бизнес, за неприятния случай с мен.

За това апелирам за подпомагане. Да се спасим от наглостта и неразбирателството на ЧСИ. Как и към кой да се обърнем за Помощ за моето възтановяване и рехабилитация и да проходя още веднъж. Как и към кой да се обърнем за финансова помощ, с цел да не мизерстваме в Собствената си Родина.

Моля ви помогнете да Живеем.

Какво ме накара да се обърна за помощ;

1. Некадърността на неврохирурга, който ме оперира.

2. Не са ме приели за интервенция, до момента в който не бъде заплатен имплантът, който е 5000 лв.. Държали са ме в анестезия.

3. Делото, което е завела Държавата за злополуката е против незнаен причинител, няма отговорен макар, че нямах никакви предпазни средства като каска, колан,и т.н. Събраните доказателства сочат напълно друго. Най-лошото е, че ЧСИ-то е пуснало на търг къщичката ни за обмен на 19. 08.2017 год. Моля помогнете ни, оставаме без покрив.

Ако желаете да помогнете на Петър, може да го извършите:

Банка ДСК, IBAN: BG 36 STSA 9300 0023 793639



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР