Петър Чех е новият технически съветник на Челси, обявиха от

...
Петър Чех е новият технически съветник на Челси, обявиха от
Коментари Харесай

Чех се завърна в "Челси" като технически съветник

Петър Чех е новият механически консултант на " Челси ", оповестиха от клуба. Бившият вратар, който прекара 11 години на " Стамфорд Бридж ", ще оказва помощ за възстановяване на връзките сред академията и първия тим.

Чехът приключи футболната си кариера в края на май след финала в Лига Европа, изгубен от " Арсенал " с 1:4 от някогашния му клуб.

" Доволни сме, че върнахме Петър в неговия дом. По време на спортната си кариера с " Челси " той завоюва сърцата на почитателите и е един от най-успешните ни футболисти. Винаги сме желали той да се върне и в този момент успяхме да го осъществим ", сподели шефът Марина Грановская, която ще бъде директен шеф на някогашния вратар.

'I had so much success with Chelsea as a player, and hopefully I’ll have the same success in a different role'@PetrCech pic.twitter.com/C7W0uw1wns
— Chelsea FC (@ChelseaFC) 21 юни 2019 година

" Това е ново предизвикателство за мен, само че ще употребявам целия си опит. Чувствам привилегия да стартира работа точно в клуб като " Челси ", сподели стражът.

В момента " Челси " е без управител, откакто Маурицио Сари напусна в посока " Ювентус ". В Англия настояват, че любимец за поста е легендата на отбора Франк Лампард, който сега е отпред на " Дарби каунти ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР