Петър Бояджиев с любопитен коментар за Атанас Атанасов, който оглави

...
Петър Бояджиев с любопитен коментар за Атанас Атанасов, който оглави
Коментари Харесай

Бояджиев: Гротеска е Атанас Атанасов да символизира лицето на промяната

Петър Бояджиев с любопитен коментар за Атанас Атанасов, който оглави комисията по вътрешен ред и сигурност в Народното събрание:

До в този момент съм се въздържал напълно умишлено, само че през днешния ден няма да го направя. Ако Демократична България желаеха да са последовтелни, не трябваше да оферират и упорстват за Атанасов. И ще кажа нещо което доста малко хора знаят. През 1998 година, т.е. по времето на ОДС той беше началник на НСС, сегашната ДАНС.

Министър на вътрешните работи беше Богомил Бонев. Тогава се гласоподава един окастрен закон за сътрудниците на Държавна сигурност, съгласно който реактивираните беше незаконно да се разкриват. И този добродушен красавец дето през днешния ден се опъва, реактивира със своят автограф някъде сред 250-300 сътрудници на дс, с цел да ги прикрие.

За това има и други несъмнено, които да свидетелстват. Гротеска е той да символизира лицето на смяната. И не ми се мусете. Няма наши, няма ваши. Това което знам ще го споделям. Разбира се има и доста други неща, само че те са по-маловажни. Между другото той беше началник на тази комисия и по времето на Реформаторския блок. И да не приказваме, че с някогашни сътрудници не може да се прави смяна, а със прокурори от времето на Тодор Живков може да се прави. Хайде стига с тези двойни аршини. Те ни докараха до тук.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР