Петър Божилов безапелационен победител на плувния маратон „Света Марина в

...
Петър Божилов безапелационен победител на плувния маратон „Света Марина в
Коментари Харесай

Антоан Божилов с две седми места на Световното по лека атлетика

Петър Божилов решителен победител на плувния маратон „ Света Марина " в Созопол

Вчера, спортният гений на „ Еврофутбол " Антоан Божилов се показа на равнище на Световното състезание по лека атлетика за хора с увреждания в Лондон и в дисциплината скок дължина, като завоюва 7-мо място в крайното класиране, с резултат 6.20 м и подобрявайки персоналното си достижение от 6.26 м. Напомняме, че 23-годишният параолимпиец стана седми и на троен скок с 12.99 м в понеделник, 17.07.2017 година На 15-ти юли Антоан остана 12-ти в крайното класиране в дисциплината 100 м с 11.69 сек.



Най-младият ни плувец с олимпийски норматив и Спортен гений на „ Еврофутбол " - Петър Божилов, завоюва Купа " Св. Марина " на провелия се близо 3-километров маратон в Созопол при започване на седмицата. В конкуренцията се включиха рекорден брой участници - 75 от 14 обитаеми места в страната.

Партньор на стратегия „ Спортни гении " на „ Еврофутбол " е Фондация „ Работилница за цивилен начинания ".

Медийни сътрудници по стратегия „ Спортни гении " са: уеб страниците gong.bg, viasport.bg, bgathletic.com, ngobg.info, dir.bg, blitz.bg, actualno.com и sportlive.bg, вестниците „ Еврофутбол " и „ Марица ", организация КРОСС, както и БНР и Дарик радио.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР