Петък – Венера; Управляващо число 6Венера прави човека взискателен към

...
Петък – Венера; Управляващо число 6Венера прави човека взискателен към
Коментари Харесай

Какво означава да сте родени в петък?

Петък – Венера; Управляващо число 6

Венера прави индивида придирчив към изискванията на живот и го подтиква към непрекъснато търсене на удоволствия. Чувствата и чувствата за тези хора са преди всичко. Грижат се за здравето и външния си тип. Те са родени да обичат и да бъдат обичани, да получават от живота наслаждение и обилно да подаряват своите близки.

Скуката, покорството и страданието са непоносими за тях. Във всяка обстановка се пробват да внесат оптимизъм и наслада. Те са обаятелни, даже и да не са надарени с привлекателна осанка. Всячески се стремят да са харесат. Случва се да съчетават в себе си спорни черти – хрисимост и дебелоглав, добрина и завист. Не си коства да се има вяра на думите им, самите те не обръщат изключително внимание на това какво споделят и се случва да съжаляват за изреченото. С наслада дават препоръки, освен това препоръките им са скъпи – добре премислени и разумни. Когато кокетничат и съблазняват, те просто играят за наслаждение.



Хората, които са родени в петък, обичат своето семейство, своя дом, умеят да основават топла домашна атмосфера и да сплотяват членовете на фамилията. Комфортно им е единствено с тези, които им дават благополучие и независимост и не ги изтезават с съмнения и ревнивост. Ако се родят в обезпечено семейство, съществува риска да си плуват по течението и да не се стремят към реализация. Способни са да предават своя шанс на обкръжението си. В работата се усещат добре там, където могат да завоюват доста пари.

Петък е щастливият им ден, тогава ще им най-лесно да създадат „ първа крачка “, да проведат значим диалог, да вземат решение. Годината, която е почнала в петък, е щастлива и сполучлива.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР