Петък ще донесе нови или неочаквани възможности за развитие на

...
Петък ще донесе нови или неочаквани възможности за развитие на
Коментари Харесай

Хороскоп: Петък носи облага или успех в парични дела

Петък ще донесе нови или непредвидени благоприятни условия за развиване на ваши финансови каузи или парични задължения.

Мнозина ще имат полза или триумф в парични каузи, свързани с хора родени под знака на Риби, Скорпион или Рак. На някакво тестване или опълчване ще бъдат подложени връзките сред татковци и дъщери. Жените над 35 години ще се наложи да вземат значимо решение обвързвано с персонални движимости, парцел, пари или различен тип благосъстоятелност.

В любовният ви живот една загадка или несподелено събитие може да предизвика противен спор или съмнение.

Овен

Вероятно обичаният ви човек търси метод за помиряване, не затаявайте обидата в себе си. Изострянето на домашната конюнктура може да продължи. Възможно е работа ви да е толкоз доста, че да се преуморите.

Не би трябвало да посвещавате новите си познати в своите финансови проблеми.

Телец

Вслушвайте се в гласа на сърцето си и постъпвайте по този начин, както ви подсказва. Нежността и умеенето да прощавайте са изискванията за запазването на хармонията в връзките с близките.

Възможно е отвред да се появят проблеми. Най-вероятно е този ден да се запомни като ден на забележителните ремонти на дълготрайните житейски проекти.

Използвайте свето омагьосване в собствен интерес и това може да ви помогне да уредите финансовите си връзки.

Близнаци

Прекрасно време за другарство с представителите на противоположния пол. Даже при постоянните двойки са вероятни различия заради претовареност или неспособност за пълноценно другарство.

При служащите от бюджетната сфера може да се появи опцията да се повдигнат нагоре по служебната стълбица.

Звездите не поучават предприемачите да бързат с вложенията. По-добре е да изчакат по-подходящи условия и тогава да работят решително.

Рак

Прекомерната изява на възприятията може да навреди изключително на вашата известност и да усложни връзките ви с околните. Роднините чакат от вас съпричастие и грижи.

За триумфа в работата ви е нужно концентриране, самообладание и устойчивост.

Днес на доста Раци може да се наложи да търсят средства, които да им оказват помощ да стартират личен бизнес.

Лъв

Не е изключено да се появят нови поклонници или авторитетни настойници. Днес не би трябвало да взимате каквито и да са решения. Резултатите от всяко нещо, касаещо фамилията, може да се окажат плачевни.

Разположението на звездите, както и преди, не спомага за триумф в начинанията, по тази причина преди да вземете дефинитивно решение, си помислете за вероятните последици.

Активността в търговията е нежелателна.

Дева

Избягвайте скарванията с обичания човек, отстоявайки своите права. Главното е да не правите необратими действия. Пасивността може да бъде причина за уязвимостта на доста от представителите на този знак.

Не отхвърляйте помощта на сътрудниците си, приятелите и роднините.

Везни

Възможни са нови перспективни познанства, които да ви оказват помощ в бъдеще. Мнозина от вас през днешния ден са дейни в персоналната сфера на живота. Може да им се прииска с един размах да решат всичките проблеми.

Събитията от този ден може съществено да повлияят на активността или дълготрайните проекти на Везните.

Голямо значение може да имат мнимите дреболии и елементи. Днес ви е мъчно да печелите пари.

Скорпион

В резултат на духовната работа и размислите над задачата на личния си живот е допустимо Скорпионите да проявят достойнство, висока нематериалност и безкористна обич.

Скорпионите изпитват наслада от предчувствието за близки позитивни промени. Обсъдете със фамилията си отпуската или взаимната отмора. Направете това без да отлагате за по-нататък.

Вероятна е непредвидена материална помощ.

Стрелец

Може да се появи нуждата да преразгледате връзките си с близки и обичания човек. Възможни са събития, които да ви принудят да замислите ремонт или прекачване в друго жилище.

Не е изключено Стрелците да са принудени да поемат на плещите си непостижими отговорности, което да ги накара да работят даже през нощите.

Вероятно през днешния ден всичко, по този начин или другояче е обвързвано с финансите.

Козирог

Днес са затруднени всевъзможни контакти, а резултатите няма да оправдаят положените старания. Наберете геройство и се отнесете сериозно към себе си. Неблагоприятен ден, изключително за мъжете-Козирози, занимаващи се с търговия.

Звездите предизвестяват да не бъдете изключително дейни в комерсиалната си активност – вероятни са финансови загуби.

Водолей

Възможни са проблеми, изискващи компромисно решение и спиране на връзките, които са почнали да тежат на Водолеите. Старите другари или роднините, които добре ви познават, може да ви дадат скъп съвет.

Положените старания може да не донесат упования резултат. Не би трябвало да посвещавате новите си познати в своите финансови проблеми.

Риби

Възможно е активиране на противниците. Днес ви е доста мъчно да запазите при общуването личната си характерност. Въпреки външното благоденствие може да усещате неразбираема паника и раздразнителност.

Възможно е предусещане за неприятностите. Този ден може да посветите на разкриването на гениите си. Мнозина реализират триумф в най-важните инициативи.

Източник - dunavmost.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР