Петък е време, в което ще трябва да си наложите

...
Петък е време, в което ще трябва да си наложите
Коментари Харесай

Хороскоп за 16 август: 4 зодии да се готвят за големи изненада днес

Петък е време, в което ще би трябвало да си наложите да покажете състрадание и схващане към потребностите и стремежите на хората към вас и най-много тези, които са част от фамилията ви.
Битовите проблеми в дома ви, могат да са причина за тъмно въодушевление, което единствено ще разпилее силите и силата ви, вместо да ги вложите в рационалното разрешаване на съответния проблем.
Петък няма да бъде удобен ден за разрешаване на заможен проблем, за който към този момент има зародили несъгласия в роднинските ви връзки.
Мъжете ще са склонни да виждат отрицателната страна на всяка новополучена информация през днешния ден.
Това, което може да изненада мнозина от вас в петък, са непредвидени пари или непредвидена облага.
Любовният живот на дамите ще е доста по-колоритен от този на мъжете, само че не трябва да живеете с илюзии или да сте наивни.

Овен
Петък ще сблъска доста от представителите на Овен с нови прекарвания. Не подценявайте физическото си и психическо равновесие, в случай че желаете да имате сполучливи реализации. Очаква Ви деен ден, в който ще съумеете да свършите в действителност потребна работа.
Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със фамилията си. Ако сте фамилни търсете подобаващите форми да изразите любовта към околните си, парите не са задоволителни, когато липсва внимание. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората към вас. Днес просто е подобен ден.

Телец
Днес девизът на деня е да се прави всичко деликатно, да не се правят неточности и всичко да се прави навреме. Отново главната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Ако имате някакви любовни недоразумения през днешния ден ще съумеете да ги изясните.
Времето не е уместно за пътувания, работа или контакти с чужденци. Обърнете внимание на дома си и на здравето си през днешния ден. Не допускайте спор в фамилията да Ви съсипе днешния ден и настроението. Ако е допустимо, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към дейни дейности на този стадий.

Близнаци
Петък ще е много сполучлив ден за представителите на Близнаци. Възможно е през днешния ден работата Ви да бъде разсейвана от странични персонални връзки, само че по-добре за Вас ще е в случай че не допускате това да се случи. В фамилията ще има съгласие и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете.
Ще Ви върнат огромен заем. Грижете се добре за здравето си, като спазвате уравновесен режим. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Бъдете дипломатични и тактични, Близнаци.

Рак
Днес е деен ден и би трябвало да вярвате в силите си. Любовта върти света, само че в случай че Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават съгласно проектите. Петък е извънредно удобен ден, който ще Ви изненада с експресивен триумф от професионален вид и в реализацията на публични контакти.
Ще Ви се коства, че нищо не е както би трябвало. На това от горната страна и парите ще изтичат сред пръстите Ви и то за неща, без които няма по какъв начин да минете. петък посветете на пълноценна отмора и на грижи за здравето – спазвайте верен режим, създайте си потребни привички. петък посветете на учене, на пътувания, на срещи и диалози, на основаване на нови контакти. Ако не друго, сетете се, че е петък.

Лъв
Петък, ден за наслада и изяви, ден тъкмо като за Вас. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв метод и най-добре това да е посредством хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Объркани сте прочувствено. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. В петък ще Ви бъде добре, в случай че сте измежду близкото си обграждане.
Мислете за себе си, за своята работа и за личните си желания.Няма значение какво и какъв брой ще извършите, все ще има някой неудовлетворен.Оставете нещата такива каквито са, не се чувствайте длъжни да се натоварвате с непознати отговорности или да утешавате нечие наранено его. Извисете се над дребните неща и дайте преимущество на по-хуманните си цели.

Дева
В петък е допустимо да попаднете в конфликтни обстановки. Не пропускайте предложение за разходка или даже пътешестване измежду природата. Планетите предлагат внимание и нерешителност във всичко, което е обвързвано с пари.
Вие сте работливи хора, надали ще се уплашите от работа, но личната Ви колебливост Ви пречи. Любовните прекарвания ще са мотив за страст. Обърнете внимание на фамилията си и на хората, с които живеете. Днес просто е подобен ден.

Везни
Петък е спокоен ден, привлекателен и материално сполучлив за Везните. Не Ви се занимава с нормалната работа и по тази причина Ви се коства изморителна. Ваш непосредствен е на път да постъпи по неблагоразумен метод в персонален проект, пробвайте се да му въздействате.
В интимния живот страстите са смесени. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко значимо – за спокойствието си. Днешният ден ще е подобаващ и за огромни покупки. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкоз задания, които не бихте могли да свършите, в случай че се хабите за всяка детайлност.

Скорпион
Петък не е еднопосочен ден за Скорпионите. Уместно ще е в днешния ден да обърнете особено внимание на работата и на връзките с сътрудниците си; стремете с еластичност и лекост да поддържате връзка с близките. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-много за спокойствието си. Ваш непосредствен другар злоупотребява с доверието ви, поговорете съществено с него по този въпрос.
Днешният ден е доста подобаващ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отсрочване. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, с цел да не Ви обзет парични проблеми в бъдеще. Днес ще имате късмет да се разкриете пред различен човек и да изпитате същинска фамилиарност с него. Бъдете оптимисти.

Стрелец
Петък не е еднопосочен ден за Стрелците. Петък е ползотворна в професионален, финансов и персонален проект за Стрелците. В петък се движете повече и планирайте срещи. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Решителните дейности на работното място, дейната работа и потребните промени ще Ви поведат към нови триумфи.
Обвързаните пък имат късмет да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – самодейността може да пристигна от Вас или от партньора/партньорката. Бъдете толерантни към непознатото мнение.

Козирог
Петък ще сблъска доста от представителите на Козирог с нови прекарвания. Днешният ден ще е подобаващ за учене, за пътувания, за поддържане на връзки с хора в чужбина. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите през днешния ден. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв метод и най-добре това да е посредством хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения.
Обърнете внимание и на хората в дома си. Целеустремеността Ви е гаранция за триумф, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас въпреки всичко са много привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте обстановката.Опитват се да завоюват вниманието Ви по-скоро с цел да извършите услуга, в сравнение с с цел да Ви предложат начало на любовна връзка. Извисете се над дребните неща и дайте преимущество на по-хуманните си цели.

Водолей
Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодия та, чиято активност доникъде на идващия месец ще е забележителна. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, тъй че си дайте нужната отмора и отделете време за действия, които Ви зареждат и обичате да вършите. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им.
Пестете парите си, те са нужни за доста по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Ако имате някакви любовни недоразумения през днешния ден ще съумеете да ги изясните. Петък е много упорит ден за Водолеите. Би било най-добре да се заемате с каузи и задания, които са значими за Вас. Днес е ден за пожелавания, използвайте го вярно.

Риби
В петък внимавайте да не зародят неразбирателства с другари, с обичаните Ви хора и с децата. Днешният ден ще е подобаващ за посещаване на ортодонт и за всякакви разкрасителни процедури. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете потребни на фамилията си.
Бъдете изобретателни, вместо да лежите на остаряла популярност. Не се изкушавайте от ненужни, само че лъскави неща, в този момент не би трябвало да харчите пари. Объркани сте прочувствено. Бъдете ведри и виновни към себе си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР