Петък е ден на Венера Венера преминава през знак Близнаци,

...
Петък е ден на Венера Венера преминава през знак Близнаци,
Коментари Харесай

Денят се смята за добър и щастлив

Петък е ден на Венера

Венера минава през знак Близнаци, отивайки към площ с Нептун (точният аспект ще е на 27 юли, само че към този момент действа). Това може да сътвори някои прочувствени проблеми, да докара до изменничество, машинация, тъй че някои хора могат да избягат от действителността и да живеят в илюзии и мечти.

Преди обяд Луната влиза в площ с Венера, което може да ви донесе компликации с други хора и раздори в общуването. Може би събеседниците ви ще бъдат "по-твърди " от нормално. Не е добре нито за бизнесът, нито за финансите. Следва съпротива на Луната с Нептун, което може да донесе комплициране, разпръскване, тъй че елементарно може да се създадат неточности. С този аспект би трябвало да избягвате всичко, обвързвано с алкохола и опиати и даже да обърнете внимание на това, което ядете или пиете.

И в края на деня Луната прави красиви тригони с Юпитер и след това с Плутон, което може да донесе оптимизъм, положителни условия за финанси и облага.

Луната е в символ Дева до 04:55ч на 25 юли

В дните на Девата хората стават практични, рационални и педантични. В тези дни дребните неща наподобяват доста значими и е доста елементарно да се карате за нелепости, които не си заслужават внимание. В същото време Луната в Дева ни прави по-отговорни и дисциплинирани. По-лесно се извършва работа, която изисква огромна точност на дейностите, внимателност и централизация. В дните на Девата е по-добре да не се стремите към огромни планове и рискови стъпки. Сега по-лесно ще се справите с трудоемка, досадна и монотонна работа, в сравнение с други дни.

Уязвими са кожата, нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

Доминиращ 5 лунен ден от 10:10ч на 24 юли до 11:24ч на 25 юли

Този лунен ден се счита за добър и благополучен. Негов знак е Еднорогът, който значи непорочност и непорочие. Всичко, което е обвързвано с духовното развиване, със самоусъвършенстването, през днешния ден се приветства. Това могат да бъдат духовни практики или медитации, самоанализ на личните дейности, работа над осъзнатостта. Денят е съвършен за насърчаване на по-висши качества като обич и амнистия. Благоприятно е за работата над чистотата на мислите и желанията. Това може да бъде подкрепено като четете молебствия и напявате мантри.

Физическото натоварване е потребно. Особен резултат има и практикуването на йога, при което има релаксация освен на тялото, само че и на мозъка. Изпълнението на асаните способства придобиването на вътрешна естетика и мир, което ви разрешава да постигнете успокояване. Не е уместно за съществени каузи, нови каузи, за креативен инициативи.

Според поверието за лунния ден е добре през днешния ден да поплачете, освен това освен на сън, само че и в реалност. Сълзите са знак за това, че душата се пречиства. Този лунен ден подхожда за кръщение.

За уязвима зона се смята стомаха. Употребявайте единствено лека и прясна храна, свежи артикули, лесни за храносмилане. Препоръчват се млечни артикули. Да се заобикаля месото. Пийте билкови чайове. Ако здравето ви пострада през днешния ден, това е знак, че би трябвало да измененията нещо в себе си. Не започвайте диета, избягвайте да гладувате. Всяка храна, която приемате в този момент и постъпва в организма, се отразява освен на тялото, само че и на аурата.

Сексът в този лунен ден се счита за целителен, би трябвало да бъде отпускащ и успокоителен. Избраните позиции би трябвало да бъдат лесни и комфортни за двамата сътрудници. Сложните пози е добре да се заобикалят.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се желае – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите облекла или обувки, то ще ги носите дълго.

Изкушения ще дебнат отвред

Подстригването може да усъвършенства материалното положение и цялостното благоденствие. Благодарение на това може да се освободите от депресивно положение.

6 безоблачен ден – Денят е отдаден на любовта. Добре е да съумеете намерите пътя към сърцето на различен човек. Подпомагайте другите хора, старайте се да извършите нещо прелестно за тях, правете им похвали. Ден, в който можете да си върнете изгубеното и да се разплетат кармични проблеми. Ако си поговорите с дете в този ден, зарадвате го с нещо, целия месец ще срещате щастието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР