Петък 13-ти предизвиква страх у много хора... Актьорите Георги Кадурин

...
Петък 13-ти предизвиква страх у много хора... Актьорите Георги Кадурин
Коментари Харесай

"Времето е идеално за комедия": Георги Кадурин и Мария Сапунджиева за постановката "Петък 13-ти"

Петък 13-ти провокира боязън у доста хора... Актьорите Георги Кадурин и Мария Сапунджиева гостуваха в студиото на " Тази събота и неделя " по bTV, с цел да опишат повече за театралната режисура " Петък 13-ти ".

Използва се този фаталистичен ден, с цел да може героите да се слагат в една доста смешна, най-малко съгласно мен, ситуационна комедия, която е напълно в ръцете на артистите ", сподели Георги Кадурин.

" Аз по тази причина се захванах с режисирането й ", добавя артистът за театралния план.

" Аз доста се надявам актьорите да се вършат с това, тъй като те са царете на смеха. Но пиесата не е обвързвана единствено с някакво подсмиване. По-скоро доста сръчни актьори би трябвало да го играят, с цел да стане като дантела ", сподели Кадурин.

" Не ми е за пръв път да дирижирам сътрудници ", добави той.

" Да репетираш с маски, както и да играеш с маски, е цялостна нелепост. Театърът така и така е във вегетация ", съобщи Кадурин.

" Светът отива на неприятно, на неприятно отиват нещата. Но не съм си представяла, че това ще е формата на пандемията ", сподели Мария Сапунджиева.

" Мисля, че обикновено се случват тези неща, тъй като самият човек доста се е отдалечил от философията за живеене. В последните епохи някакви огромни философи да са се родили? ", добави тя.

" Сега всеки ден ни се приказва, че гибелта е на една крачка от теб, а би трябвало да живеем всеки ден по този начин - да не го забравяме. Човек се ражда и знае, че е смъртен ", сподели тя.

" Времето е идеално за комедия. За да направиш хубава комедия, първо би трябвало да си минал през нещастието. Да си я осъзнал, с цел да можеш да й се надсмееш ", добави Сапунджиева.

" Затова избрахме тази пиеса. Едни естествени хора в ненормални условия ", сподели Кадурин.

" Докато има човечество, спектакъл ще има ", съобщи Мария Сапунджиева.

" Да се смени някакъв светоглед, да стане кой знае какво знамение в душeвността на индивида поради COVID-19 пандемията - парадокс ", съобщи Кадурин.

Вижте какво още споделиха Георги Кадурин и Мария Сапунджиева от видеото в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР